Ki meddig adott bodyt és kezeslábast a gyerekére?
Figyelt kérdés
Végig 92-98as méretig?
Lányom két éves lesz télen és már nem igen szeretnék bodykat meg kezeslábast rá adni de még mindig csak 74/80-as ruhát hord ezét korosztályt is szívesen hallanék ki meddig adott rá ilyen ruhákat.
2023. aug. 5. 00:24
31/38 anonim válasza:
"2 éves korukig, mert akkor mentek bölcsibe, ott meg már senki nem volt bodyban"
De durva! Nálunk kifejezetten kérték, hogy body legyen rajtuk. Csak a szobatiszta gyerekek mentek pólóban
32/38 anonim válasza:
Teljes testű body éjjelre,kintről rövid ujjú body és nadrág ha hűvös az idő. 23 hónapos.
33/38 anonim válasza:
Bocsánat az offért, de miért mindenki addig ad rá bodyt, amíg pelenkát hord?
34/38 anonim válasza:
33-as, amikor szobatiszták lesznek a gyerekek, az elején még gyorsan el kell öket vinni, mert ha jelzik, hogy pisilni kell, nem bírták sokáig, nincs rs idő, hogy a bodyval babráljon az ember :D
35/38 anonim válasza:
#33, mert tartja a pelenkát. Később, mikor már szobatiszta, nem praktikus, mert nem tudja levenni egyedül
36/38 anonim válasza:
35, levenni le tudja (legalábbis az enyémek), vissza macerás, meg kényelmetlen patenttal a láb között.
33, tartja és takarja a ronda pelenkát. Body nélkül kevés pisitől is trottyos egy pelenka, kell a tartás. Mosható pelenkára viszont nem kell, mert az nem duzzad meg, hanem összébb megy nedvesen.
37/38 anonim válasza:
Azt értem, hogy miért praktikus nem bodyt hordani, ha szobatisztul. A tartja a pelenkát nem értem. :D A nadrág nem tartja? Az enyém legginset hord, lehet, hogy csak az ilyen passzos és egy lazább fiú naci nem tartja? Mindenkinek nagyon köszi amúgy. :) #33
38/38 anonim válasza:
33 én se bodyzom a gyereket,pelenkát,és nekem is tartja a pelenkát a nadrág.igy nyáron szoktam ráhúzni kis bugyikát ha nincs rajta nadrág az is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!