Ki meddig adott bodyt és kezeslábast a gyerekére?

Figyelt kérdés

Végig 92-98as méretig?

Lányom két éves lesz télen és már nem igen szeretnék bodykat meg kezeslábast rá adni de még mindig csak 74/80-as ruhát hord ezét korosztályt is szívesen hallanék ki meddig adott rá ilyen ruhákat.

2023. aug. 5. 00:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron csak pólót, de amúgy pelusos idő végéig volt bodyja, kezeslábasa
2023. aug. 5. 08:49
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Rugdalózót kb 5-6 hónapos koráig.

Bodyt hordta 2.5 éves koráig, de csak éjjelre és télen meg ősszel, mert hideg nálunk éjjelente a lakás (távhő).

2023. aug. 5. 09:48
 23/38 anonim ***** válasza:
77%
Mikor már szobatiszták lettek. Arra szoktattam őket, hogy egyedül végezzék a dolgukat, egyszerübb volt nekik magukat "kicsomagolni" body nélkül.
2023. aug. 5. 10:30
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Én amikortól már főként függőlegesen közlekedett, onnantól pólót, nadrágot adtam rá. Még egy fokkal kevesebb macera pelusozni, ami elsősorban neki volt szempont, nem nekem. Gyűlöl háton feküdni. Ha kimegyünk, akkor átmeneti vagy bundás overált adok rá, abban semmiképp nem fázik meg a dereka, itthon meg 1. nincs hideg, 2. nem is szokott kilógni a póló alól a pocija.
2023. aug. 5. 10:35
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Bodyt amíg pelenkás volt , 2 év után kicsivel lett szobatiszta, 86-92 mérete volt akkor. Kezeslabast télen éjjelre még most is kapott, mert szereti, ő sosem megy pisilni éjszaka ezért nincs az hogy nehéz levenni. 3,5 éves most.
2023. aug. 5. 11:10
 26/38 anonim ***** válasza:
82%

Kisfiam nekem már fél évesen se nagyon tetszett kezeslábasban, olyan "óriásbébi" érzésem lett, ha ránéztem, így gyorsan átálltunk a body+nadrág kombóra.

A bodyt biztos fogjuk még hordani egy darabig, mert sok szempontból praktikus, de melegben pèldául most is (11 hónapos majdnem) jobban szeretem a pólót, jobban szellőzik benne a felsőteste.

Ha jön a hideg, akkor is lehet, hogy ujjatlan bodyra fogok inkább adni hosszúujjú pólót, valamiért jobban tetszik "nagyfiúsabb" ruhákban. Biztos az lehet emögött, hogy viszonylag nagy fiú (77 cm, hozzá közel 10,5 kg), és jól áll neki a "vásott kölyök" kinézet 😀

2023. aug. 5. 12:08
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
2 és negyed éves koráig, akkor nőtte ki a 86-os méretet (nem egy óriás). Egy jó ideje akkor már bugyiban volt otthon és csak alváshoz, elmenetelkor volt rajta pelenka. Én is oldalt patentoltam össze, ha pisilt vagy ha nem volt rajta pelus, de a póló ilyenkor már tényleg célszerűbb (jó, a body meg nem csúszik fel a derekáról). Rugdalózó nap közben a mászós időszak végéig volt, alváshoz pizsama helyett tovább.
2023. aug. 5. 12:28
 28/38 anonim ***** válasza:
55%
2 éves korukig, mert akkor mentek bölcsibe, ott meg már senki nem volt bodyban. Kezeslábas nem sűrűn volt rajtuk már azelőtt sem, kb csak alváshoz (de ahhoz se mindig).
2023. aug. 5. 12:51
 29/38 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen melegben nem adok rá bodyt, elég meleg neki a pelenka is a fenekén.
2023. aug. 5. 15:55
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Kezeslábast csak pizsomának kapott születése óta, kb 2 éves koráig.

Bodyt télen, tavasszal még kapott 3 évesen is, utána lett szobatiszta, már nem kap azóta

2023. aug. 5. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!