Ki meddig adott bodyt és kezeslábast a gyerekére?
Figyelt kérdés
Végig 92-98as méretig?
Lányom két éves lesz télen és már nem igen szeretnék bodykat meg kezeslábast rá adni de még mindig csak 74/80-as ruhát hord ezét korosztályt is szívesen hallanék ki meddig adott rá ilyen ruhákat.
2023. aug. 5. 00:24
1/38 anonim válasza:
Addig adtam rájuk, amíg pelenkát hordtak, 3 és 3,5 évesek voltak amikor szobatiszták lettek
2/38 anonim válasza:
98asig van body,most 2 éves a fiam már megérett a rendes rucikra
3/38 anonim válasza:
Akkor ne adj. Nincs rá szabály.
20 hónapos a lányom, én még jó darabig tervezem bodyba öltöztetni, mert praktikus, nem csúszik fel a derekán. Nyárra vannak sima pólói, de nem sok.
4/38 anonim válasza:
Body 3 éves korig.
Rugira nem emlékszem, de 1 éves kora előtt hagytuk abba. De pizsinek talán jó volt később is.
5/38 anonim válasza:
Valahonnan vettem 104_es bodyt is, h and m, vagy brendon volt.
6/38 anonim válasza:
Most is azt adok rájuk és már elmúltak 30 :-)
8/38 anonim válasza:
Kétéves koráig, amikor elkezdtük a szobatisztaságra szoktatást. Állandóan a bilibe lógott és lepisilte.
9/38 anonim válasza:
Mi csak ejjelre használjuk a bodyt és ha megyunk valahova,és hűvösebb az ido(a dereka miatt,hogy ne legyen ki a pólóból.).kezeslabast egyáltalán nem használunk mar kb 6 hónapos kortól(16 hónapos a fiam ).
Napközben póló van rajta nadrággal
10/38 anonim válasza:
Amikor szobatiszták lettek. Nekem mondjuk nem nagyon lógott bele a bilibe, mert a derekán összecsatoltam, amíg a leszoktatás volt a bugyipelenka idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!