Gőzös mosással elhagyható a babaruhák vasalása?
Sosem vasaltam. Első alkalommal kimostam 60 fokon, és szárító programon megszárítottam. Ennyi. Tiszta a lakás, tiszta a gyerek, nem látom értelmét a túlzott fertőtlenítésnek.
Szárítani egyébként csak tavasszal és ősszel szoktam, mikor már/még nincs fűtés, de hideg van már ahhoz, hogy gyorsan száradjanak a ruhák. Panelban lakunk, fűtésszezonban egy éjszaka alatt száraz minden.
Egyetlen egyszer vasaltam ki a ruhákat, mikor még a pocakomban volt.. 😂
Születés óta egyszer sem.
Most a másodikat várom, ő neki sem fogok már.
Terhesen vasaltam eloszor es szerintem utoljara a babaruhakat. Most 5 honapos a kisfiam es meg mindig nincs idom vasalni, nem is erdekel tulzottan.
En mosni is csak 40 fokon szoktam a ruhait (volt, hogy 60 fokon mostam, de akkor egy csomo osszement, szoval ilyet nem jatszok :D ) es egyelore mindenki el.
Terhesen en is tulgondoltam ezt, elterveztem, hogy mebnyit fogok vasalni, fertotleniteni az egesz hazat naponta, meg mittudomen…de ahh, szules utan nagyon gyorsan letettem ilyen tervekrol :D
Az sem baj ha ezt sem csinálod.
Mondjuk én magunknak is mindent vasalok, a babának is, mert nem szeretem a gyűrött ruhákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!