Ilyen korán elhagyhatja a nappali alvást?19hónapos lányom,nem alszik 4napja már ebéd után.
Este 20:00 körül alszik el és reggel 7kor már kel is.
Estére már nyűgös,fáradt,de egyszerűen nem alszik délután már.
Erőszakkap nem tudod elaltatni
Nálam ilyenkor indult.. nem mindog lehetett elaltatni
Lehet az anyja vagyok, de ha fekszio 1órát és nem alszik el, aklor mit tegyek?
Ha mégis, akkor 11 kor sem este.
Most nem alszik
2,5 éves..így is 9 kor alszik el este
Az első gyerekem kB. egyéves koráig aludt délután. Ezután, ha napközbeni elavult, tudtam, hogy beteg lesz.
A második kb. 2 éves koráig aludt délután. Nála is ez volt később, ha elaludt napközben, az tuti betegséget jelzett.
A harmadik tovább, kb. 3 éves korig aludt délután.
Oviban sokszor csak csendben pihentek, lehet, hogy néha kicsit szundikáltak is, de itthon nem. És okos, értelmes gyerekek. A két nagy már déligalvó kamasz :)
Ja, és éjszaka mindig aludtak, azzal nem volt gond egyiknél sem.
Ezt csak azért írom, hogy ilyen is van, a saját gyerekeden Te látod mi az igénye, de ha nem alszik, akkor hiába is próbálkozol.
Nem beteg szerencsére.hiába próbálkozok többféle képpen valamiért nem akar aludni...
És igen,tudom hogy nagyon szüksége lenne az alvásra még,azért aggódom és írtam ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!