Tudnátok segíteni milyen ruhákat vegyek a babámnak?

Figyelt kérdés
Még nagyon messze vagy a szüléstől, február fog érkezni a bébi, tudnátok tanácsot adni, hogy milyen alapszettet érdemes neki így vennem az első 1-3 hónapra? Utána úgyis jön már a meleg.... Én magam a minimalizmus és a kapszula gardrób híve vagyok, nem tudom ez mennyire működhet babánál, de nem akarok túl sok téli ruhába befektetni, hisz úgysem használnánk ki.

2023. jún. 6. 19:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
Idén február 21-re voltam kiírva, tavaly június 7-én volt a beültetésem, 16-án voltam 4 hetes. Hogy a fenébe lennél 10 hetes?
2023. jún. 6. 20:59
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
Ha 10 hetes terhes lennél, január első napjaiban szülnél, februárban. Szórakozol vagy ennyire nem tudsz számolni?
2023. jún. 6. 21:08
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

Azért egy februári babánàl még messze van a nyári cuccok hordása. (Most is itt a június, de azért meg pár hete kabát kellett) Addig simán válthat 2 méretet is.

Én kezdésnek vettem 10-10 db hosszú ujjú bodyt, rövid ujjú bodyt, rugdalózót, talpas nadrágot.

Bodyból a h&m átlapolós vált be, ruginál az a jó, amit nyaktól lábig végig tudsz patentolni, naciból meg az, ami nem gumis derekú, hanem visszahajtható a puha passzé. (Nem bámtja a köldökcsonkot)

Overálból imádtam a monello csillagot, könnyű ráadni, könnyű levenni, és a téli változat jó meleg.

Beszerezhetsz néhány harisnyàt is, ha nagyon hideg lenne, akkor plusz rétegnek jó.

2023. jún. 6. 21:16
 14/34 A kérdező kommentje:

15.

Leírtam, hogy 45 napos ciklusaim vannak, április elején volt az utolsó menzeszem, számold vissza. Leírtam, hogy ettől még az embrió kb 7 hetes. Nem mindenkinek 28 naposak a ciklusai az elején pedig utolsó menstruáció első napjától számítják a terhesség heteit, nem pedig ovulációtól. Leírtam azt is, hogy majd korrigálni fognak 12. heti UH-nál legkésőbb.

2023. jún. 6. 21:20
 15/34 A kérdező kommentje:
Azért írtam a februárt, mert hosszúak a ciklusaim, így függetlenül attól, hogy papíron a 10. terhességi héten vagyok, valójában január végén/február elején lesz esedékes a 40. hetem, de mivel még nem kaptam korrekciót, így jelenleg papíron 10 hetes terhesnek számítok.
2023. jún. 6. 21:23
 16/34 A kérdező kommentje:
Az ovulációm nagyjából a 23. napon volt, így kb majdnem egy hónapos csúszásban vagyok, a szokásos két hét helyett.
2023. jún. 6. 21:28
 17/34 anonim ***** válasza:
52%

Egyáltalán volt már szívhang, amikor voltál orvosnál? És mikor volt először pozitív teszted?

Te tudod, de ez még iszonyat korai.

2023. jún. 6. 21:28
 18/34 A kérdező kommentje:
Igen, volt szívhang, előző vizsgálatom előző hét pénteken volt és 13 mm-es az embrió.
2023. jún. 6. 21:31
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem csináltam tesztet, mert eredetileg rákszűrésre mentem május közepe fele, majd a két cisztámat akarta ellenőrizni a dokim, és akkor látta a petezsákot és a szikhólyagot.
2023. jún. 6. 21:32
 20/34 A kérdező kommentje:

De amúgy marhára nem a ciklusom volt a kérdés meg a bizonygatás, hogy éppen hány mm-es az embrió, szóval örülnék ha a többi válasz ténylegesen a kérdésre érkezne.

Köszike.

akik eddig érdemben válaszoltak, azoknak köszönöm, ment a zöld kéz.

2023. jún. 6. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!