Tudnátok segíteni milyen ruhákat vegyek a babámnak?
Azért egy februári babánàl még messze van a nyári cuccok hordása. (Most is itt a június, de azért meg pár hete kabát kellett) Addig simán válthat 2 méretet is.
Én kezdésnek vettem 10-10 db hosszú ujjú bodyt, rövid ujjú bodyt, rugdalózót, talpas nadrágot.
Bodyból a h&m átlapolós vált be, ruginál az a jó, amit nyaktól lábig végig tudsz patentolni, naciból meg az, ami nem gumis derekú, hanem visszahajtható a puha passzé. (Nem bámtja a köldökcsonkot)
Overálból imádtam a monello csillagot, könnyű ráadni, könnyű levenni, és a téli változat jó meleg.
Beszerezhetsz néhány harisnyàt is, ha nagyon hideg lenne, akkor plusz rétegnek jó.
15.
Leírtam, hogy 45 napos ciklusaim vannak, április elején volt az utolsó menzeszem, számold vissza. Leírtam, hogy ettől még az embrió kb 7 hetes. Nem mindenkinek 28 naposak a ciklusai az elején pedig utolsó menstruáció első napjától számítják a terhesség heteit, nem pedig ovulációtól. Leírtam azt is, hogy majd korrigálni fognak 12. heti UH-nál legkésőbb.
Egyáltalán volt már szívhang, amikor voltál orvosnál? És mikor volt először pozitív teszted?
Te tudod, de ez még iszonyat korai.
De amúgy marhára nem a ciklusom volt a kérdés meg a bizonygatás, hogy éppen hány mm-es az embrió, szóval örülnék ha a többi válasz ténylegesen a kérdésre érkezne.
Köszike.
akik eddig érdemben válaszoltak, azoknak köszönöm, ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!