Május elején születendő babámnak milyen ruhákat vegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni miből mennyit vegyek. Van már pár body rugi naci sapi. Melyik méretből mennyit. Lányomnál nem volt gind ő októberi tudtam hogy meleg ruhák kellenek.
Teljesen meg vagyok lőve.
2015. márc. 4. 14:11
1/2 anonim válasza:
nekem szeptemberi volt,úgyhogy én is melegebbet vettem. a kantáros rugdalozót tudom ajánlani,ha hűvősebb van aláadsz egy hosszú ujjú bodyt pl. ha ruhát veszel neki,adhatsz alá leggingset ha szükséges. halásznadrág is jól jöhet még,persze valami kényelmes darab
2/2 anonim válasza:
hazahozni azért nézzél kabátot vagy overállt,azt szerintem vagy mindkettőt vegyél,vagy várd meg előtte való hónapba milyen idő lesz. esetleg kabát meg egy jó vastag takarót nézel hozzá :-)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!