Ti vásárolnátok előre babaruhákat ha mondjuk 2 éves a gyerek de már 3-4-5 évesre való ruha van nagyon kedvező áron használtan? (Nem a használtan van a lényeg) Vákum zsákba van már így is elrakva a kissebb ruhák meg pár kapott nagyobb ruha.
És azért 3-4-5 évesen már amúgy se nőnek olyan gyorsan szerintem hogy átnőljék. A másik fele, hogy születésétől mostanáig is a ruhatára 80%-a kapott ruha volt amit ismerős gyereke átnőtte és full jó állapotba vannak a ruhák és nem 2 hetes ruhák azok. Vákumzsákba meg nem hiszem, hogx romolna a minősége.
2023. ápr. 30. 19:45
12/30 anonim válasza:
De te most miért győzködsz itt idegeneket?
Ha úgy látta jónak, vásárolj, senkinek nem tartozol elszámolással emiatt.
2023. ápr. 30. 19:48
13/30 A kérdező kommentje:
Jó igen túloztam. Úgy értettem, hogy most pl 74-80-as ruhákat hord a gyerek. És télire táraznék be 92-98-ból. Az tuti jó lesz rá. Kisebb a korához képest.
14/30 anonim válasza:
1-2 meret, es 3-4-5 eves korig gyerekruhakat venni oke, bar mar 3 evesen is eleg erosen valogat a kisebbik gyerekem, 5 evesen meg mar a nagy boven tiltakozott, ha valami nem tetszett neki. Mas kerdes, hogy a 3 evesnek nem engedek sok beleszolast, tehat nem fogom csak azert lecserelni a fel ruhatarat, mert egy csomo polo mintaja nrm tetszik neki, de azert aholtudom, figyelembe veszem a preferenciait.
A nagyobbal 5 evesen mar tobbnyire egyutt vasaroltunk, vagy visszavihetoset vettem. Kaptunk rengeteg dolgot egeszen 8 eves korig, de kb. a felet nem, vagy alig hordta. (Most 7 eves).
15/30 A kérdező kommentje:
Nem győzködök senkit csak elmondom az én véleményem és kiváncsi vagyok máséra is?!
2023. ápr. 30. 19:49
16/30 anonim válasza:
14-es vagyok, vakuumzsakban rengeteg ruhank besargult, bepeneszedett (nem engedett el pedig a vakuum).
2023. ápr. 30. 19:49
17/30 A kérdező kommentje:
A sárgaság ki jön belőle a penész az gáz basszus :( Egyébként azt nem értem ha ilyen sokan nem értetek egyet velem akkor mi ez a sok lepontozás minden kommentnél? (14# nem neked szól)
2023. ápr. 30. 19:52
18/30 anonim válasza:
Mindegy,hogy vákumzsák,attól még elporlad a gumi pl a nadrágban,és besárgul a fehér ruha.De nekem mindegy,felőlem vehetsz 14 éves korig is ruhát.Azt megint honnan tudod,hogy a tiéd nem pont most fog nagyot nőni.De mondom,nekem mindegy,én nem veszek előre semmit.
2023. ápr. 30. 19:55
19/30 anonim válasza:
Ha annyira jo aron van, hogy az sem gaz, ha a felet nem akarja vagy tudja szezonbol adodoan majd felvenni, akkor persze, vedd meg.
2023. ápr. 30. 19:56
20/30 anonim válasza:
A következő méretet kezdem el időben beszerezni, ha nagyon jó áron megtetszik valami, akkor nagyon max plusz egy méretet. De nem több zsáknyi ruhát, csak egy-egy darabot. Én úgy vagyok vele, hogy persze sejtem mekkora méretet fog hordani télre, de ha akkor pont jó lenne egy számmal nagyobb majd mondjuk overálból, vagy kisebb? A fene sem tudja. Én igyekszem a ruhákkal szezonra vásárolni. Nyárra nem kell 5 pulcsi, meg 2 kabát. Télre meg nem kell 5 napozó, meg 10 rövidnadrág (most mondtam valamit). Ha látom, hogy nyárra méretet fogunk váltani, akkor veszek a nagyobból már nyári cuccokat. Így lesz ez a télivel is. Használt ruhákat egyébként a szezon elején is ki lehet fogni nagyon jókat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!