Ha van egy vastag bundazsák a babakocsiban és egy háromnegyed órás babakocsi útra mentek, ilyen időben overàlt adnátok a babára vagy kabátot?
Én már 1 hete kivettem a bundazsákot a babakocsiból. Állandóan melege volt benne.
Most ha kimegyünk, átmeneti overál van rajta, meg takaró. A babakocsi aljában ott van a babakocsi lábzsák, ha véletlenül fázna, de eddig nem kellett.
Az átmeneti overál (ami pulóver anyagú, belül szőrös) alatt van a benti ruhája, plusz egy pulóver. Nem szokott fázni.
Ő most lesz 8 hónapos.
Dehogy adnék overált. 🤦
Overált akkor adtam bundazsák alá, amikor -15 fok volt. Egyéb esetben csak úgy használtuk overállal a bundazsákot, hogy alulról melegítse, de nem volt ráhajtva és becipzározva (nekünk ketté is szedhető, így ilyenkor csak egy szőrös alátét volt).
Hova mentek, miért mentek? Kiszáll/kiveszed kint a kocsiból, pl: hintázni?
Akkor overál mehet bundazsák nélkül.
Ha nem veszed ki csak bent és ragaszkodsz a bundazsákhoz, akkor vékony benti ruha alul, ha nem összehúzható nyaknál a bundazsák és kilóg a felsőteste, akkor kabát felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!