Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ki mibe öltözteti a 2 hónapos...

Ki mibe öltözteti a 2 hónapos babát?Mikortól illik ra utcai jellegű ruhákat adni ha elvisszük valamerre és nem rugdalózót?Nekem még éjjel-nappal rugiban van.

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Nekem a rugi valahogy pizsama jellegű.

Nálunk a kórházban volt rajta, meg itthon talán 1-2 hétig. Aztán jött amúgy is a jó idő, így leginkább rövidujjú body volt rajta, meg ahhoz egy vékony pamut nadrág. Aztán az se, mert iszonyat meleg volt nyáron. :D

Most 7 hónapos. Általában melegítő nadrágban van, rövidujjú body, és egy vékony hosszú ujjú felső. Még sosem panaszkodott, hogy kényelmetlen lenne neki. Viccet félretéve, neki mindegy, ebben is simán kúszik-mászik.

Sétálni overálban viszem, a benti cuccra adom rá.

Akkor szoktam esetleg csinosabb ruhát adni, ha pl.boltba megyünk, vagy dokihoz. De akkor is figyelek rá, hogy kényelmes legyen. Van farmer jellegü nadrágja, de annak köze nincs a farmer anyaghoz. Puha pamut, gumis derék résszel. Felülre meg pulcsi. Szóval nem a divatozás a lényeg, csak nekem így tetszik.

De szerintem mindenki maga el tudja dönteni, neki mi a szimpatikus.

Ha neked a rugdalózó megfelel, add azt rá. Ha adnál rá más jellegű ruhát, tedd azt. Úgyis látod rajta, ha nem kényelmes neki esetleg.

Én akkor szoktam rugiban vinni, ha reggel ébresztem, és visszük a tesót iskolába. Olyankor a pizsama rugira megy az overál, és kész. Mert így a leggyorsabb. Utána amikor hazaérünk, akkor öltöztetem fel itthoni ruhába.

2022. dec. 22. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Én csak body-rugi kombót adtam rá,amíg el nem kezdett lépegetni. Vagyis 1 éves koráig. Irtó cuki volt a mintás rugikban :).
2022. dec. 22. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sokat hordoztam, így nem aokat volt eugiban ( nem ajanlott benne)

Plusz a méretei nekünk nem jók.

Mind2 gyereknek az átlagnál hosszabb a lába.

De csak divatolásból, meg hogy illikből nem adtam volna rá mást.

Amúgy szoktak hordani farmert stb mert szeretik.

10-es bocsi lepontoztalak véletlenül, holott egyetértek veled.

Ha a gyerekem nem szeretné, nem kapna nekem sem ilyen ruhát!

2022. dec. 22. 14:53
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
1 éves még mindig rugiban van😅 max karácsonyra kapp egy szép szettet mikor nagyihoz megy.
2022. dec. 22. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Most úgyis zsákban vannak a babák, teljesen mindegy mi van alattuk, úgysem látszik :)
2022. dec. 22. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Addig volt mind a 2 gyerekemen rugdalózó, amíg az 56os méretet ki nem nőtték.

Body + nadrág konbóba volt mind a kettő onnantól.

2022. dec. 22. 17:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen szabály, szerintem a kisbabákat még senki nem nézi ilyen szemmel hogy az ne utcai ruha lenne. Nem is tudom mire gondolsz pontosan utcai alatt.

Amúgy rugdalózót az enyém sosem hordott, mert sose volt olyan ami méretben passzolt volna a zárt lábfej része miatt.

Body, nadrág, zokni szettben van mindig, nekünk ez vált be. Utcára még kap rá egy overált.

2022. dec. 22. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Nyugodtan hagyjad. En attol vagyok rosszul, hogy csecsemore gumis nadragot adnak es kipuffad a hasuk,beluk bolele. Baromi kenyelmetlen lehet abban fekudni.
2022. dec. 22. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

Lányom féléves koráig hordott éjjel-nappal rugit, utána úgy változott az alakja, hogy nem volt jó rá. Az ülepe már kicsi volt, amikor a lábfej még hosszú, plusz jött a meleg, nem kellett két réteg. Body + leggings.

Fiam tavaszi, 2 hónaposan már body+leggingsben volt (gumi nélküli derekúban).

Egyébként kúszásnál a legtöbb babát zavarja.

2022. dec. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!