2 hónapos különbség ugye nem sokat számít?
Figyelt kérdés
Lányom februári születésű.
Minden ruháját, cipőjét eltettem.
A második lányunk áprilisi lesz.
Ugye azért az alap ruha dolgok jók lesznek, ha hasonló súllyal születik?
Pl body, rugi, gatyó, pólóra gondolok.
2018. okt. 5. 20:56
1/6 anonim válasza:
Nekem a 2. gyerek 3 centivel és 600 grammal kisebb lett, így nem annyira. Csak nem 2 hónap lett köztük. :D
De tud az sok is lenni az elején de jó eséllyel a ruhák jó részét rá fogod tudni adni. Kiderül mekkora lesz és milyen gyorsan fog nőni, ezt előre úgyse tudjuk meg.
2/6 anonim válasza:
Annyi, hogy neki nem kell overál, bundazsák majd.
Az én fiaim közt 1 hónap híján 3 èv lesz, elvileg.
Kb. jók lesznek a ruhák, remélem :)
3/6 anonim válasza:
Pár nap van csak a két lányom szülinapja között (na meg 3 év), de annyira más alkat a kettő, hogy alig tudok a kicsire a nagy ruháiból adni. Cipőt meg végképp nem tudnak örökölni, mert a kicsi torkos lábú. :)
4/6 anonim válasza:
Az nem gáz, én leszek bajba, a második januárban érkezik a nagy áprilisi. Egy csomó téli göncöt vehetünk, mert mi ilyenekkel a nagynál nem készültük. Emlékszem, márciusban még havazitt, áprilisban, mikor hazaengedtek, már volt vagy 20-25 fok, szóval nem is vettünk semmi beöltözőset...
5/6 A kérdező kommentje:
Ohh, micsoda tapasztalatok 😓😓
Akkor imádkozhatok, hogy kb egyformák legyenek.
Köszönöm mindenkinek!
2018. okt. 6. 15:09
6/6 anonim válasza:
Nem ,mert nem biztos hogy ugyan olyan ütembe nönek,híznak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!