Hol szoktatok színesebb, mintásabb kislány felsőket, ruhákat venni?

Figyelt kérdés
Eddig szinte csak a H&M-ben vásároltam, nekem tetszenek a pasztelles, egyszínű ruhák. A lányomnak viszont egyévesen már vannak kedvencei, ezek mindig virágmintás, gombos ruhák. Most váltunk méretet, a 80-as ruhák közt szeretném, ha lenne pár, ami biztos tetszik neki. Tudom, lehet, hogy hülyeség, de annyira imádom, hogy ilyen kis csajszi.
2022. dec. 11. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Reserved honlapján nézd meg, nagyon sok virág mintás csajos ruha van.
2022. dec. 11. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Na, itt is itt a 61%-os kényszeres lepontozó.

Áruld már el, mi nem tetszett a hozzászólásomban?

Már máshol is megfigyeltem, hogy te mindent lepontozol, bármit írnak az emberek. Ez valami betegség? Itt éled ki a frusztrációdat? 😄

2022. dec. 11. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés 1 évesen honnan tudod hogy melyik ruha teszik neki? :D csak mert az én lányom is egy éves de nekk tök mindegy.

Egyébként a Sinsayben van sok szines mintás dolog.

2022. dec. 12. 08:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A szekrényből mindig ilyet választ, szorítja magához, és mosolyog. Ha ráadom, nézegeti. Megkeresi rajta a gombot, és mondogatja, hogy gob-gob. Megkérdezem, hogy ez tetszik neked? És erre bólogat, mosolyog. A simákra csak azt mondja, hogy hö :D

2022. dec. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!