Mikortól kell cipő a gyereknek?
Jövő hónapban lesz 1 éves ,bútorok mellett már szelsebes, egyedül eddig 6 lépés volt a max, inkább mászik, de kitartóan próbálkozik a járással.
Egyelőre ilyen pepcos , puha talpú szivacs cipője van,inkább babakocsi ciponek használnám.
Kint a kertben szoktam csak raadni, de ha rajta van, nem teszi le rendesen a lábát, csak lábujjhegyen. Ugye abszolút nem tartja a kis lábát. Vagy ilyenkor még elég ilyen? Úgy olvastam akkor kell rendes, bokat tartó cipő, ha már egyedül , stabilan jár, de gondoltam megkerdezem Tőletek is, akik tapasztaltabbak
Nekem most lesz 1 éves a lányom.
10hónapisan indult el, és kb 1 hónapja jár stabilan. (Kb 1 het leforgása alatt teljesen elhagyta a mászást és csak sétál).
Most adtam rá a napokban rendes cipőt. Eddig benn mezitláb/zokniban volt, az udvaron pedig puhatalpúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!