Mindenki csesztet hogy miért nincs a gyereknek cipője, olyan normális sport cipő, mert mindig csak a puhatalpúba van… de most lesz 1 éves és még nem jár. Most azért vegyek 15.000.-ért cipőt hogy a mászással lekoptassa az egész orrát? Mert mindenhol leszoktam rakni mászni, oké sokhelyen feláll lépeget de nem jár, úgy tudom addig elég a zokni is kb… én tudom rosszul?
2022. máj. 2. 14:44
1/8 anonim válasza:
Az én lányom 7 hónapos. Mindig adok ra cipőt.
Ha már áll, akkor főleg adnék.
Nem muszáj 15ezerért venni....
2022. máj. 2. 14:52
2/8 anonim válasza:
Amíg nem jár, teljesen felesleges. Mire megtanul, úgyis kinövi (legalábbis valószínűleg). Akkor vettem már, amikor kézenfogva is lépegetett, de túl sokat nem használta így sem, főleg a babakocsiban volt.
2022. máj. 2. 14:54
3/8 anonim válasza:
1 hónap stabil járás UTÁN szabad cipőt adni a gyerekre. Ezt mindenkinek elmondhatod,aki csesztet.
2022. máj. 2. 15:03
4/8 anonim válasza:
Én is csak 1 hónap stabil járás után adtam rá cipőt (és nem "sportcipőt" meg valami Nike, Adidas divatcipőt hanem rendes gyerekek lábára tervezettet). Addíg ő is csak puhatalpúban volt kint (PediPed) bent meg zokniban.
Kérdezetem a gyógytornászunkat és ő is (meg amúgy mindenki) azt javasolta, hogy csak 1 hónap stabil járás után szabad cipőt ráadni (kintre).
2022. máj. 2. 15:48
5/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Az én fiam most volt 1 éves, pár hete van cipője, mióta jobb az idő és már odakint is jár-kel. De amúgy csak kocsicipője volt előtte, én bent a házban sem adtam rá semmit, zokniban volt.
2022. máj. 2. 16:07
6/8 anonim válasza:
"Nem muszáj 15ezerért venni...."
Hát normális gyerek sportcipőt pedig nem fogsz sokkal olcsóbban venni. A D.D. Step szerintem a legolcsóbb, ami minőségi és tényleg fejlődő babalábra kialakított, de abból is 10-es egy sima barefoot sportcipő.
Jó, lehet a kínaiban is venni gagyit, csak gondolom a kérdezőnek fontos a gyerek lába.
2022. máj. 2. 16:10
7/8 anonim válasza:
Dehogy kell, bőven elég akkor, ha már stabilan jár. Vannak kocsicipők kintre, ha fázna a lába a babakocsiban ülve, de most hogy jön a nyár, még nagyon az sem indokolt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!