Gyereketek rövidnadrágban jár még suliba?
Az rendben van, de ezzel miért büszkélkedsz?
Ez leginkább adottság, illetve attól is függ, hogy 10 éves koráig milyen hőmérsékletben volt.
Egyikről se tehet.
2022. szept. 22. 08:15
30: Ez a szülő szégyene. Engedd nyugodtan fürdőruciban is akár.
2022. szept. 23. 18:19
#32 mitől lenne az? mindenkinek úgy kell élnie ahogy neked? aszerint ahogy elképzeled? miért divat Magyarországon mindig beleszólni más dolgába?
2022. szept. 23. 22:10
2022. okt. 5. 07:45
Egyébként ez a "sose volt beteg" duma is vicc.
Általában ezeknek a gyerekeknek szeptembertől májusig fénylik a takony az orra alatt. Néha-néha kis hapci, köhögés,kit érdekel, legalább erősödik az immunrendszer...
Egyébként meg a gyerek ha tehetné, lehet tényleg fürdőruhában menne iskolába, de ezért van neki anyja, hogy neki több esze kéne legyen.........
2022. okt. 5. 07:52
36/41 A kérdező kommentje:
Nem szokott fényleni. Ha pedig nem fázik, miért ne járhatna rövidben? Nem ész kérdése.
37/41 A kérdező kommentje:
Mert az enyém is még rövidben jár.
37-es a nemtudom hanyas anglia valszolo vagyok, itt is rovidben jarnak meg, a lanyok zokni meg szoknyaban. :)
35-osnek meg, nem, a 7 evesem meg soha nem volt beteg, es nem, nem folyik az orra sem, orvost a szuletese utani 6 hetes kontrollon latott.
2022. okt. 5. 10:45
most igen. de 13 éves, azt vesz fel amit akar
2022. okt. 5. 17:04
Nem olvasom végig, de ti szívinfarktust kapnátok Nagy-Britanniában, ott egy csomó suliban az iskolai egyenruha lányoknál szoknya, fiúknál rövidnadrág, télen is, vastag térdzoknival. Oké, télen is ritkán megy 5 fok alá a hőmérséklet, és a sulis egyenruhák általában vastag szövet vagy gyapjú(keverék) vagy tweed anyagból készülnek, de akkor is! :-D Én fázós vagyok, de aki ilyen 10 fokban vastag kabátot, sálat, sapkát vesz fel, az mit fog felvenni 0 vagy -5 fokban? Itthon is egyre enyhébb az időjárás, a vastag kabátom minden télen heteket lóg a fogason, és max. akkor veszem fel ha több napig nagyon hideg van (mínuszok) egymás után, ami egyre kevésbé jellemző.
2022. nov. 8. 23:20
Kapcsolódó kérdések: