Mi a véleményetek fiúknál a rövidnadrág+harisnya párosításról?
Figyelt kérdés
Bent az óvodai teremben nyilván gyakori ez az összeállítás, de ti kivinnétek így az utcára a kisfiatokat?2015. szept. 24. 19:15
1/13 anonim válasza:
Soha. Az én fiam csanába jár és nálunk ez nem divat. Szerencsére, mert szerintem borzasztó.
2/13 anonim válasza:
Utcára nem, mert ha hideg van, akkor hosszúnadrágot adok rá.
4/13 Vilcsianyuja válasza:
Ovis gyerekre már nem adnék ilyen szettet, utcára és beltérbe se nagyon (nehogy csúfolják) kisebb gyerkőcre, babára simán. Kissé retro, de lehet ízlésesebb szetteket is összeválogatni.
5/13 anonim válasza:
soha nem öltöztetném így, se bentre, se kintre. Szörnyű
6/13 anonim válasza:
Jesszuskm. Aki ezt kitalalta. Az egy idiota. Nagyon hulyen mutat. Vagy hosszunadrag vagy rovidnadrag. Na de harisnya meg rovidnaci??
7/13 anonim válasza:
Neem, sem itthonra, sem óvodába, utcára meg aztán pláne nem. Attól, hogy gyerek, még nem kell hülyét csinálni belőle.
8/13 anonim válasza:
Még felnőtt embernél sem tetszik, a gyerekemen elképzelhetetlen.
10/13 anonim válasza:
Hülyén néz ki ,látam ovis gyereket fiut akit igy öltöztetet fel anyukája bentre ,borszato volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!