Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Gyereketek rövidnadrágban jár...

Gyereketek rövidnadrágban jár még suliba?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 20:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%

Fázósságra nem "nevelni" lehet a gyereket... 🤦🏻‍♀️

Nem tudom, Anglia melyik részén van ez, de itt már a hosszúban jár már mindenki...

2022. szept. 20. 07:43
 22/41 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként az miért van, hogy valaki kis külföldi lét után már egyből elkezd magyarozni?

Szánalmas.

2022. szept. 20. 07:45
 23/41 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon függ ám az embertől is.

Van, akinek 20 fok alatt már hosszú ruha kell.

Akkor ő fagyjon meg, mert mások még nem fáznak annyira?

2022. szept. 20. 10:37
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jár. Hosszú nadrág, pulcsi, őszi kabát.
2022. szept. 20. 12:45
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

19

Sapka és sapka közt van külnbség

Nyàron is hordanak napkalapot..

Amúgy a szél miatt csak fülvédőt kapnának, de nem viselik el..

Vékony pamutsapkát kapnak..

Nem 14-ben, de mondjuk 10 fokban..

2022. szept. 20. 13:07
 26/41 A kérdező kommentje:
Az enyém még rövidnadrágban jár, nem állt szándékomban háborút kirobbantani, csak kíváncsi voltam másoknál mi a helyzet. :)
2022. szept. 20. 13:24
 27/41 anonim ***** válasza:
73%

Itt nálunk budapesten, ahol magyarok laknak mindenki tudja, hogy nemcsak kétféle öltözék van: 1., papucs, rövidnadrág, póló, 2., sál, sapka, télikabát, kesztyű, bélelt csizma, sínadrág.

Szóval nálunk minden anya tudja, hogy őszi időben nem kisnadrágban rohangálunk, hanem hosszú nadrágban és pulóverben, ha nagyon hideg van reggel akkor őszi kabátot adok rá, amit ha melegszik az idő le tud venni. Én nem tudom mi van angliában, hogy ott miért menő bugyiban futkosni télen, de az én ismerőseim akik ott élnek, ugyanúgy fel tudnak öltözni ahogyan fent írtam és nem lesznek betegek tőle.

2022. szept. 20. 13:34
 28/41 anonim ***** válasza:
28%
Az én fiam is még rövidnadrágban jár, nem riasztja meg egy kis hideg és büszke is vagyok rá. Nem is értem a sok szülőt, egyből kabát meg minden... És az állóképesség hol marad?
2022. szept. 21. 19:23
 29/41 anonim ***** válasza:
28%

Remélem a ma reggeli 6 fokban is rövidnadrágoztok még. Agyatlanok. Erre büszkének lenni hogy nem tudjátok felöltöztetni a gyereket pfff....

Biztos nincs ruhája.

2022. szept. 22. 07:32
 30/41 anonim ***** válasza:
30%
29-es: De, van ruhája, képzeld. De minek öltöztessem fel jobban, ha neki így jó? Szabad választása van. És igen, a ma reggeli 6 fokban is rövidnadrágban ment, és őt ismerve, még ettől hidegebb időben is abban fog.
2022. szept. 22. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!