Gyereketek rövidnadrágban jár még suliba?
Fázósságra nem "nevelni" lehet a gyereket... 🤦🏻♀️
Nem tudom, Anglia melyik részén van ez, de itt már a hosszúban jár már mindenki...
Egyébként az miért van, hogy valaki kis külföldi lét után már egyből elkezd magyarozni?
Szánalmas.
Nagyon függ ám az embertől is.
Van, akinek 20 fok alatt már hosszú ruha kell.
Akkor ő fagyjon meg, mert mások még nem fáznak annyira?
19
Sapka és sapka közt van külnbség
Nyàron is hordanak napkalapot..
Amúgy a szél miatt csak fülvédőt kapnának, de nem viselik el..
Vékony pamutsapkát kapnak..
Nem 14-ben, de mondjuk 10 fokban..
Itt nálunk budapesten, ahol magyarok laknak mindenki tudja, hogy nemcsak kétféle öltözék van: 1., papucs, rövidnadrág, póló, 2., sál, sapka, télikabát, kesztyű, bélelt csizma, sínadrág.
Szóval nálunk minden anya tudja, hogy őszi időben nem kisnadrágban rohangálunk, hanem hosszú nadrágban és pulóverben, ha nagyon hideg van reggel akkor őszi kabátot adok rá, amit ha melegszik az idő le tud venni. Én nem tudom mi van angliában, hogy ott miért menő bugyiban futkosni télen, de az én ismerőseim akik ott élnek, ugyanúgy fel tudnak öltözni ahogyan fent írtam és nem lesznek betegek tőle.
Remélem a ma reggeli 6 fokban is rövidnadrágoztok még. Agyatlanok. Erre büszkének lenni hogy nem tudjátok felöltöztetni a gyereket pfff....
Biztos nincs ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!