Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol érdemes gyerekruhákat...

Hol érdemes gyerekruhákat vásárolni? Esetleg webáruház?

Figyelt kérdés

Párom kisfia rendszeresen lesz már nálunk és kell vennünk jó pár ruhát a kisfiúnak.

A vásárlás rám van bízva, de kicsit meg vagyok lőve, mert semmi tapasztalatom.

Sajnos olyan városban lakunk, ahol kínai boltokon kívül csak Takko, Pepco, Kik és F&F ruhák vannak.

Tegnap elmentem a Tescoba, de elképedtem, hogy milyen drága.

Magamnak nem veszek ilyen drága ruhákat. A gyerek meg gyorsan nő, meg hát le is amortizálja :)

Hol nézelődjek? Rendelek is szívesen, csak nem tudom a méret azonos lesz-e. 104-110 kb. ami kell. 4 éves múlt.

2022. szept. 8. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sinsay és Pepco. Amennyi időt kell bírnia annyit bírnak a ruhák. Ennyi pénzért megéri és szépek is.
2022. szept. 8. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Mivel nem állandóan lesz nálatok, a pepco sinsay tökéletesen megfelel szerintem. Viszont mindkettő kisebb méretezés, érdemes nagyobbat venni, de először pár darabot vegyél és meglátod a méretet. Vagy vidd el magaddal a gyereket először.
2022. szept. 8. 16:08
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok.

Eljön velem, úgy terveztem, hogy majd együtt válogatunk.

A mosásban nem szoktak összemenni a ruhák?

2022. szept. 8. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Mosásban nem nagyon, mert általában 40 foknál magasabb hőfokon nem mosunk. Szárítógépben viszont összemegy, főleg a pamut gyermek ruhák.
2022. szept. 8. 21:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Akkor nem lesz gond, én valamikor 30 fokon mosok.

Szárítógép ritka.

2022. szept. 9. 08:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Meg egy szavazat a sinsay pepco kombora! 16 eves vagyok, de minden ruhamat ezekbol az uzletekbol veszem, mert mindent sikerult kiszakitanom, kisse aktiv eletet elek.

Nagyon szeretem oket, jo a minoseguk az arukhoz nezve.

Melegitokkel vigyazni, mert konnyen bolyhosodnak a sinsaytol.

2022. szept. 9. 18:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Biztos kulonleges erovel birok, de a Pepcos melegitok ugy osszementek, hogy hordhatatlan, legalabb 2 szammal.
2022. szept. 12. 07:41
 18/19 anonim ***** válasza:
#10 vagyok. A Pepco-t én is utálom, nekem is mindig eldeformálódnak, max 30 fokot bírnak, gyenge centrifugával. Sajnálom.
2022. szept. 12. 14:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Annyian irtak, azt hittem normalis.

20 fokra tettem, 800as centrire.

Osszementek a nadragok, polo varrasa majdnem kozepen.

Nem tudom, ez nem az a kategoria, hogy az oviba megfelel, ez gaz, ilyet az ember a kukaba dob… vagy en vagyok iszonyu bena, vagy masnak nem tul magas a merceje a normalis kategoriaban.

2022. szept. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!