Szeptember eleji születésű babának hogy állítsam össze a babakelengyét? Tanácsokat,tippeket várnék gyakorlott mamiktól. Köszönöm :)
Szeptemberi a fiam, bodyk rövid és hosszú ujjúkat és rugikat vettem a legtöbbet. Napozót nem. De volt kesztyű, sapka vékonyabb és melegebb is és kis kötött pulcsi is azért 1db. Overállból 1 átmeneti plüssöst és egy plüss takarót vettem ( de amúgy kb ha muszáj bármivel be tudod takarni) + volt pár zokni, ha nagyon hideg lenne a rugi alá.
Én inkább a kényelemre mentem rá (body + rugi) és nem a divattá, hogy csili Vili nadrág, felső, ilyen olyan cucc :D ezek nem nyomják a pocakját, könnyű öltöztetni, S úgyis naponta többször kell majd a ruha :)
Köszi ,igen erre gondoltam a kelengye alatt.A rövidujjú bodyban nem voltam biztos,azt nem vettem.
Én semba csillivillire mentem ,inkább hogy praktikus,kényelmes legyen ,neki is és nekünk is. :)
semba = sem a 😀
Hogy a b hogy került oda ...?😄
Szia! Én szeptember végére várom a kisbabámat. Bár az előző válaszolókkal szemben mi a kényelem mellett a divatra is rámentünk, itt a lista, hogy miket szereztünk be.
Vásároltunk 15 db bodyt (10 hosszú ujjú és 5 rövid ujjú); kb 8-10 rugdalózót; biztonsági alapon vettünk pár kispólót és kisnadrágot (szettekben); kettő napozót; 2-3 kardigánt; 4 kabátot; 2 bundazsákot (és egyet kaptunk is a babavárón); 4-5 sapit (vékonyabbtól bundásig); 4-5 pár kesztyűt; néhány pár babacipőt; sok-sok zoknit; (és pluszban 5-6 szoknyácskát a társasági/családi eseményekre, rendezvényekre).
Vásároltunk különböző vastagságú takarókat; több hálózsákot; pólyákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!