Kisgyerekeknek melyik márkájú cipő a legjobb? D.D.Step vagy Geox?! Szerintetek?!
Téli cipői mind Superfit, a többi D.D.Step, ill. egy Primigi sportcipője is van.
Nekünk a Geox nem vált be, merev a talpa szerintem és olyan furán dobálta is a lábát benne.
14 hónapos a kicsi. Anyós meg ha tehetné naponta-2naponta unokázna. Eddig akármit mondtam neki, mindig az ellentétét csinálja csakhogy az legyen amit ő akar.
Geoxba nálunk is szinte dobálta a lábát a gyerek.
Meg hiába van anyósnak mondva, hogy ne használt cipőt vegyen és adjon a lábára..meg se hallja.
"hogy ne használt cipőt vegyen és adjon a lábára..meg se hallja."
Há b+, ő az anyja vagy te?
Hogy lehetsz ennyire nyámnyila, hogy nem bírod kivenni az anyós kezéből a gyereket?
"Köszönöm anyuka, ezt a szart nem adjuk a gyerekre, már ezerszer elmondtam. Tudok venni megfelelő cipőt a gyereknek (már ha tudsz)."
Hát néha azt érzem, hogy nem én vagyok az anyja és át akarja venni az irányítást. Elég sokszor el lett neki mondva, hogy nem lesz a kicsi haja levágva, erre úgy hoztuk el tőle, hogy drága anyósom gondolt egyet és levágta neki. (Kislány..)
Bocsánatot se kért érte.
Akkor anyóspajtást mellőzni kell egy kis időre, hátha észhez kap.
Én biztos nem adnám oda így neki.
Ez nem normális.
17, mert hülye. Nyafogni tud, tenni ellene nem.
Nekünk például anyós lelkesen ajánlkozik, hogy költözzünk oda hozzá a nyárra, mert akkor nem kell annyi szabit kivennünk és/vagy home office mellett rendeznünk a gyereket
DE ennek az az ára, hogy egy végletekig elk.rt gyereket kapnánk vissza, anyós aláásná a gyerek előtt minden tekintélyünk, megengedne nekik mindent, minket folyton leugatna. A gyerekek meg ilyen helyzetben megvesznek.
19-es.
Van egy férjem és amíg ő azt akarja, hogy az anyjánál legyen a gyerek, addig én hiába ellenzem.Ettől még nem vagyok hülyen.
Úgy könnyű, ha a pároddal ugyan úgy gondoljátok a dolgokat és nem kell harcolni az igazadért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!