Hogy érdemes eladni nagy mennyiségű gyerekruhát egybe vagy inkább külön?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata?

Kislányom kinőtt ruháit kiválogattam vagy 60 db biztos van ha nem több,néhány nyári - őszi - téli ruhák,szinte újak, meg vagy 10-15 pár cipő.

Válogassam ki pólók, pulcsi, kabátok,stb., vagy egyben jobban elvinnék?

2022. jún. 15. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
meg ha nem számít a pénz mert megengedheti magának,m, akkor mit vergődik pár 100 ftokért 🤦🏼‍♀️😂
2022. jún. 15. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

Hmmm... érdekes, nekem sikerült eladni a lányom ruháit, sőt a végén már ölharc ment érte.

Te tudod, hogy milyen sürgősen szeretnél megszabadulni a cuccoktól. Ha sürgős, akkor 200-300 Ft/db áron kisebb csomagokban próbáld meg eladni, ha nem olyan sürgős, akkor hirdesd egyesével az eredeti ár kb 60-70%-ért.

Mindig egy évszakkal előbb. Pl. nyár végén kezd el árulni az őszi ruhákat, ősz közepén a télieket, próbáld meg úgy időzíteni, hogy közel az évszakhoz, de a boltokba még ne kerüljön ki az új kollekció.

Az sem mindegy milyen ruhákat árulsz: mennyire használtak, mennyire márkásak. Pl. Pepco-s ruhát kevesen vennének használtan, olcsó és szép állapotú H&M, Reserved, Zara ruhára jobban harapnak.

2022. jún. 15. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Én olyat csináltam hogy HM-es kislány csoportba kitettem úgy a ruhákat, hogy "74-es nyári kislány ruhacsomag", vagy 86-92-es Lupilu body szett (lidls ruhacsopiba) úgy megveszik jobban. Egyenként én nem fotózgattam senkinek,.
2022. júl. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!