Hogy érdemes eladni nagy mennyiségű gyerekruhát egybe vagy inkább külön?
Kinek mi a tapasztalata?
Kislányom kinőtt ruháit kiválogattam vagy 60 db biztos van ha nem több,néhány nyári - őszi - téli ruhák,szinte újak, meg vagy 10-15 pár cipő.
Válogassam ki pólók, pulcsi, kabátok,stb., vagy egyben jobban elvinnék?
Nem tudom hol élsz, de itt a cipő az első amit megvesznek..
És hol olvastad hogy használt? Az átnőtt cipő tudtommal nem használt....
Szerintem is kisebb csomagokat csinálj, méretenként, évszakonként szétválogatva. Most télit teljesen felesleges hirdetni, max. a nyáriakat veszik meg.
Cipőt felénk is nagyon ritkán vesznek. Én 1 éve árulok egy címkés, tehát sosem használt márkás cipőt, senkinek sem kell.
Nekem még a ruhákat se vették meg , semmit 🤣
Pedig új, márkás ruhák is voltak benne
Most már ingyen adom a rászorulóknak
Hónapokig hirdettem mindenhol és senkinek sem kellett...
7-es.
Na igen, ruhát is alig lehet eladni. Én a kislányom ruháinak nagy részét egy ismerősnek adtam, ő legalább örül neki és látom a képein, hogy használja is őket. A nagyobb dolgokat (pihenőszék, járóka, babakocsi etetőszék stb) tudtam eladni, de azokat is jóval áron alul. Ez ilyen sajnos.
6. vagyok
A kinőtt nálam használtat jelent. A nem használt az ugye nem használt.
A vacak pedig egy gyujtoszo volt az eladói kívánt mindenfélére. Felénk senki nem vesz használt cipőt gyereknek.
De amúgy, ha tudsz mindent, akkor minek a kerdes?
Kaptunk 3 db-os Mamas and papas rugdalózót ajándékba. Új, csomagban. Sajnos kicsi volt, már amikor kaptuk.
El akartam adni, úgy ahogy volt, csomagban, címkésen. Ha jól emlékszem 2-3000 Ft-ot kértem érte. Az új ára a csomagnak 10 000 Ft felett volt. Egy anyuka jelentkezett rá, aki két tábla csokit kínált érte.
Na, pont így néz ki a használt gyerek ruhák piaca. Nagyon telített, mindenki gyerek ruhát árul, de akármilyen potom pénzt kér az ember érte, ahol ott a Pepco meg a sinsay, nincs esély eladni. Hiszen mindenki inkább újonnan veszi meg, nem kell ba jól ni az átutalással, postaköltséggel, és még olyan színe és mintája lesz, amilyet ő akar.
Inkább csak a nagyobb darabokat, kabátokat, overál, hálózsák, ilyesmit viszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!