Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyire ,,tartjátok be" ezt...

Mennyire ,,tartjátok be" ezt a szokást hogy kislányra csak rózsaszínt,lilát,fehéret ,,lehet" adni? Ti vesztek a lányotoknak kék vagy zöld esetleg szürke ruhát?

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 08:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Most vettem neki egy kék szín]ű, fodros napozót. Egyértelműen kislány ruha.
2022. jún. 4. 15:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen szokás nálunk. Örököltünk sok fiú ruhát is, volt rajta a szivárvány minden színe. A fiúsabb színeket ellensúlyoztam pl. sötétkék fehérrel, nem csináltam belőle problémát.
2022. jún. 4. 15:26
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az elején unisex és fiús ruhái voltak (fiús rokonoktól kaptunk rengeteg ruhát) pár lányosabbal, mostmár főként sötét cuccai vannak, mert egy pillanat alatt összeretkel mindent - még így iskolásként is az a földön csúszó-mászó fajta, úgyhogy pl zokniból kizárólag feketét veszek neki.

Ilyen habos-babos tütüs hajcsatoskás sosem volt

2022. jún. 4. 17:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Sosem tartottam be. Annak idején fiamnak kedvenc együttese volt egy rózsaszín póló-rövid nadrág kombó. Imádta a piros színt. Nem érdekelt, hogy ki mit szól hozzá.

Nagyobbik lányom mindig is nagyon csajos volt, viszont kedvenc színe a kék, a cuccai többsége ennek valamilyen árnyalata volt, de bármilyen színt szívesen visel.

A kisebbik lányom, mióta az eszét tudja, visítófrászt kap a rózsaszíntől és lilától. Talán csecsemőkorában volt rajta 1x-2x, amikor még nem tudta kifejezni, hogy utálja. Mai napig nem hordja egyik színt sem (18 múlt).

2022. jún. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!