Mennyire ,,tartjátok be" ezt a szokást hogy kislányra csak rózsaszínt,lilát,fehéret ,,lehet" adni? Ti vesztek a lányotoknak kék vagy zöld esetleg szürke ruhát?
Egyáltalán nem 'tartjuk' ezt be.
Pláne, hogy az első gyermekem fiú, így a világos kél stb body-kat simán ráadom most a lányomra is.
Ez szerintem maximum azért 'szokás', hogy a sok kíváncsiskodó ne kérdezzem rá, hogy kisfiú vagy kislány?!
Bár minket ez sem érdekel, mindig mást mondok, van, hogy azt mondom fiú :D
Aztán meg megy a susmorgás és mindenki össze van zavarodva, mert valakinek ezt, valakinek azt mondtam.
De pont ennyi közük van hozzá 😂
Egy kislányra bármit rá lehet adni 2022-ben. Aki mást mond, az vagy lemaradt ötven évvel vagy csak unalmában kötözködnie kell valamin.
Kisfiúknál kicsit másabb a helyzet, mert ott még mindig sokkal több hülye ember kezd el beszólni - ennek ellenére én ott is azt javaslom, hogy vállaljuk fel ezt a minimál konfliktust és azt adjuk rá, amit jól esik.
Nem szereten ezeket a szineket, a lanyom (1.5eves) leginkabb almazold cuccokat visel keverve pasztellszinekkel, kek, barna, sarga, bezs, ha oroklunk ruhakat, annak nagy resze rozsaszin, lila, amiket irtal, azokat nagyon szűrom.
A nagyobb lanyaimnak volt rozsaszin korszaka, akkor megvettem mert kertek, de szerencsere kinottek. 1-2 belefer siman, hisz lanyok, de mivel en nem szeretem a habcsókfelhőt,ha lehet, kerulom.
Siman megveszem a kisfiureszlegen a szurke pufimellenyt es feldobom vmi lanyosabb szinu sapkaval.
Most kisfiam van. Ha a 2. babánk lány lesz, a fiam ruháiba fog járni (kék, zöld, szürke, fehér). Teljesen jó egy babának...
Én is mindenféle színű ruhát hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!