Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyire ,,tartjátok be" ezt...

Mennyire ,,tartjátok be" ezt a szokást hogy kislányra csak rózsaszínt,lilát,fehéret ,,lehet" adni? Ti vesztek a lányotoknak kék vagy zöld esetleg szürke ruhát?

Figyelt kérdés

2022. jún. 4. 08:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Szóval a 7-es és 9-es válasz tartozik egybe, csak közben már más is írt. 🙂
2022. jún. 4. 08:56
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudok ilyen szokásról, minden színt adok a lányaimra, feketét, szürkét, kéket is.
2022. jún. 4. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem még nincs gyerekem, de az biztos, hogy ezt a hülye "szokást", ha egyáltalán létezik ilyen, nem fogom betartani.
2022. jún. 4. 09:14
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
előre leszögezem, hogy utálom a szivárványokat, és nyilván egy fiúra nem adunk rózsaszínt meg lilát, de azért ilyen agyament dolgot, hogy egy lányra nem lehet kéket meg zöldet adni, még életemben nem hallottam.
2022. jún. 4. 09:15
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem 'tartjuk' ezt be.

Pláne, hogy az első gyermekem fiú, így a világos kél stb body-kat simán ráadom most a lányomra is.

Ez szerintem maximum azért 'szokás', hogy a sok kíváncsiskodó ne kérdezzem rá, hogy kisfiú vagy kislány?!

Bár minket ez sem érdekel, mindig mást mondok, van, hogy azt mondom fiú :D

Aztán meg megy a susmorgás és mindenki össze van zavarodva, mert valakinek ezt, valakinek azt mondtam.

De pont ennyi közük van hozzá 😂

2022. jún. 4. 09:27
 16/24 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre,énis hülyeségnek tartom ezt,csak azért kérdeztem mert anyum szerint nem ,,illik" egy kislányra kéket adni mert az fiu szín. (Az én öltözködésembe is beleszól mai napig 😂)
2022. jún. 4. 09:48
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Egy kislányra bármit rá lehet adni 2022-ben. Aki mást mond, az vagy lemaradt ötven évvel vagy csak unalmában kötözködnie kell valamin.

Kisfiúknál kicsit másabb a helyzet, mert ott még mindig sokkal több hülye ember kezd el beszólni - ennek ellenére én ott is azt javaslom, hogy vállaljuk fel ezt a minimál konfliktust és azt adjuk rá, amit jól esik.

2022. jún. 4. 09:48
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

Nem szereten ezeket a szineket, a lanyom (1.5eves) leginkabb almazold cuccokat visel keverve pasztellszinekkel, kek, barna, sarga, bezs, ha oroklunk ruhakat, annak nagy resze rozsaszin, lila, amiket irtal, azokat nagyon szűrom.

A nagyobb lanyaimnak volt rozsaszin korszaka, akkor megvettem mert kertek, de szerencsere kinottek. 1-2 belefer siman, hisz lanyok, de mivel en nem szeretem a habcsókfelhőt,ha lehet, kerulom.

Siman megveszem a kisfiureszlegen a szurke pufimellenyt es feldobom vmi lanyosabb szinu sapkaval.

2022. jún. 4. 10:34
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Mindenféle színű ruhája van a lányomnak, szürke, fekete, kék, zöld is. Nem is értem, miért ne lehetne. Amúgy kékből, zöldből is van "lányosabb", világosabb színárnyalat is. Meg ugye a minta sem mindegy. Nem rég vettem például zöld pólót virágos mintával. Most ez miért nem lányos?
2022. jún. 4. 11:42
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Most kisfiam van. Ha a 2. babánk lány lesz, a fiam ruháiba fog járni (kék, zöld, szürke, fehér). Teljesen jó egy babának...

Én is mindenféle színű ruhát hordok.

2022. jún. 4. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!