Miért ne vegyek az unoka húgomnak ruhát?
Ha nehéz megállni hogy megvedd
- a, vedd meg, majd jó lesz ha lesz saját gyerekednek. Ami neked tetszik, lehet a sógornőnek nem,
- b, vedd meg, add oda valakinek, akinek szüksége van rá.
Ne legyél értetlen, megkért hogy ne hordj oda mindenféle ruhát.
Én például szeretek a gyerekeknek ruhát venni,én sem örülnék ha mindig tele lennének ruhával és nem lenne okom menni venni..:D
Persze jó érzés,ha az ember kap,de nem töménytelen mennyiségben.Jobb az amikor elmegyek és én nézek ki neki olyat amit szívesen rá is adok utána.
Ami meg a Pepco-t illeti..azért kérdeztem,mert nem a legjobb minőség.Én se a legdrágább boltokban állok meg,de nem is a legolcsóbbakba,maximum ha játszótérre vagy átnőni veszek ruhát.
De az én egyik gyerkőcöm már pl 2-4 havonta nő ki egy méretet,így neki biztos hogy nem szívesen fogadnék el Pepco ruhát,vagy játszóterezni tudnám max ráadni olyan "had vesszen" ruha darabként.Nem mondom,hogy minden ruhájuk rossz,de a legtöbb alkalmatlan hosszútávú használatra.Mosástól fakul,a varrás sokszor gyenge,az anyag sem a legjobb a legtöbb esetben.
Kik,Sinsay ugyan ez.Vannak jó ruháik,de a legtöbb wish jellegű kínai cucc amit pl én se mindenhová adnék rájuk.
A csecsemőnek még azt mondom,hogy jó is,naponta kb 3x biztos át kell öltöztetni.Vissza bukik,kifolyik a pelenka,én tejezem össze..
Arra a pár órára és lehányni tökéletes.
Ha nagyon venni is akarsz beszéld meg vele előre,hogy szeretnél venni a kicsinek ruhát,és elfogadja-e.Igen válasz esetén próbálj meg mondjuk nem 10-et venni egyszerre,hanem vegyél egyet ami normális (ezek is normálisak,de vázoltam hogy mi okból nem örül neki feltétlenül hogy olyat viszel..).Azt rá tudja adni mondjuk dokihoz vagy sétára is.
F&F,C&A,H&M ruhák árban nem vészesek és találsz köztük olyat amit biztos,hogy ő is rá adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!