Miért ne vegyek az unoka húgomnak ruhát?
Miért fáj 1x ráadni azt, ami nem tetszik? Miért kell megjegyzést tenni vagy pofát vágni hozzá? Miért??
Hát mi pl kaptunk olyan babanadrágot, aminek a fenekén egy hatalmas ragasztott (ha varrva lenne, legalább lebonthatnám) masni van. Konkrétan megemeli a gyerek fenekét. Egy 62-es méretet hordó baba pedig még igencsak gyakran fekszik a hátán... Akitől kaptuk, ő is ilyen "kiélem magam" típus, mint a kérdező... Meg gondolom, mint te.
És csak ezt az egy dolgot kaptátok? Vajon miért? Nem lehet, hogy szándékosan akartak kiszúrni veled, mindennapi fanyalgásod meglegyen. 😂
Szerencsére az én rokonaim, barátaim nem ilyen orrhúzogató savanyú uborkák mint egyesek. ☺️
Mi is kaptunk több babaplédet, nagyobb méretű ruhát mint ami az aktuális szezonban kelleni fog és egyszer egy sapkát akkora pompommal mint a gyerek feje, ráadásul anyóséktól (őket ugye eleve le kell írni akármit is csinálnak), mégsem fintorogtam és kötöttem ki legközelebb mit vegyenek. Szívesen adták, nekem meg nem esett nehezemre rárakni a plédre a gyereket vagy a fejébe húzni a sapkát ha mentünk hozzájuk.
Nekem nem létszükséglet, hogy beletiporjak másba az állandó finnyogásommal és előírjam ki mire költse a saját pénzét.
Ha olyat adtak ami nem tetszett azt ráadtam otthon, teljesen mindegy mit bukik le vagy ken össze hozzátápláláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!