Miért ne vegyek az unoka húgomnak ruhát?

Figyelt kérdés
Az anyja megkért hogy ne vegyek, de nehéz megállni mikor látok olyat ami tetszik .

2022. márc. 7. 14:29
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
15%

Vannak akiknek csak az a jó amit ők vesznek. Belőlük lesz aztán a listaíró vagy “adjál pénzt majd én megveszem a gyereknek” - emberek 😅

Engedd el, tedd félre a gyereknek vagy költsd magadra azt a pénzt ☺️

2022. márc. 7. 15:40
 12/48 anonim ***** válasza:
85%

Pont azért amiért neked sem vesz egy vadidegen ruhát, vagy cipőt hogy aztán számon kérje hol van, miért nem hordod, mikor pici/nagy túl színes/túl snassz/ nem tetszik/viszketsz tőle/szr az anyaga/ ha fizetnének sem vennéd fel/ nem a te stílusod stb.

Azaert mert pici baba, nem kell belőle bazári majmot csinálni, és ha az anyja megkér hogy ne vegyél neki, akkor ne vegyél neki, mert valószínűleg ugyis vagy továbbadja vagy kidobja mert megkért hogy hanyagold.

Adj neki ajándékutalványt inkább, aztán majd vesz belőle amit gondol.

2022. márc. 7. 16:24
 13/48 anonim ***** válasza:
87%

Mert úgy sem olyat veszel, ami praktikus, vagy neki tetszik. Ne akard más gyerekén kiélni magad, beteg dolog. Fogadd, el hogy ő nem a te gyereked, nincs beleszólásod! Kérdezd, meg, hogy mit vegyél.

11. Milliószor jobban szeretem az ilyen anyukákat, mint a neeeeem kell semmi. De tuti nézne kerek szemekkel ha aztán tényleg nem vinnék semmit.

2022. márc. 7. 17:15
 14/48 anonim ***** válasza:
87%
Szivem szerint azt mondanam, h nem ertem miert nem mindegy az unoka hugodnak kitol mit kap, ajandek, max nem adja ra. DE! hidd el, hogy ha pl olyat veszel ami neki nem jo, nem all kezre, nem szereti barmi oknal kifolyolag, szar erzes, hogy sose adja ra, es igy te sem lathatod rajta, ami oda vezet h kenytelen raadni h te lasd h nem dobtad ki a penzt. Es hidd el, baromi nehez kitalalni h kinek mi jon be, mert a 2 gyerekemnel kb hetente maskepp gondoltam h mi a jo. Egyszer szerettem rugiba oltoztetni, aztan vmiert megutaltam, megis inkabb a kisgatya pulcsi kombo jott be. En utalom a cipo nelkuli rugit, van aki imadja, en se adnam ra ha olyat kapnek. Vagy a masik, hogy kifolyil a szekrenybol a ruha, es nem tudja hova rakni. Baromi bosszanto.. nyilvan ha jon valaki latogatoba eszembe sincs megmondani mit vegyen, hacsak nem kerdezi, nyilvan orulunk barmit kapunk,de ha kozeli rokonrol van szo, aki azert sokat jon, en is megmondom kerek perec h nem kell.
2022. márc. 7. 18:15
 15/48 anonim ***** válasza:
73%

Nővérem rendszerint a nagynak teszem azt 128 a jelenlegi mérete akkor hiáb monsom el, írom le, ha már nagyon akar vásárolni.. Rendszerint 2-3 számmal nagyobbat vesz, mert vagy benézi, vagy épp nem volt méret, de az úgy tetszett neki..

Tudod hány olyan ruhája van a gyereknek amit évekig rakosgattam mire belenött, vagy mire jó lenne teljesen már évszak van..

[link]

a középsőnek rendszerint kicsi méretet hoz... most is 110/116 helyett 86/92 hozott.. 🤦‍♀️😑

Ami a legkisebbnek meg még hatalmas..

[link]

2022. márc. 7. 18:49
 16/48 anonim ***** válasza:
87%

Novemberben született l@nyom kapott 74-es polár és plüss rugikat...mire belenő, már pont meleg lesz, nem lesz rá szükség. Kapott olyan merev farmer kantáros nadrágot, ami kb megáll a saját lábán...szintén 74-es méretben...

Kaptunk egy csomó olyan bodyt, ami nyakban patentos... Mi az átlapolós fazont szeretjük. Másik halálom a hátul gombos kisruha... Egy háton fekvő babának... Ilyet is kaptunk...aztán a rövid pólók... Ismétlem... rövid... Pólók... 0-3 hónapos babára... Még ha pulcsi lenne... De ez rövid ujjú... Semmi értelme...

Ne éld ki magad más gyerekén

2022. márc. 7. 22:35
 17/48 anonim ***** válasza:
0%

Elképesztő, hogy manapság senki se tudja értékelni a jó szándékot, az ingyen kapott holmit, egyáltalán, hogy vette a fáradtságot.

Neeeem, inkább szidni kell fórumokon, meg szemet forgatni, mert merészelt hozni valamit.

😂

2022. márc. 8. 08:06
 18/48 anonim ***** válasza:
87%

Elképesztő, hogy manapság senki se tudja értékelni a jó szándékot, az ingyen kapott holmit, egyáltalán, hogy vette a fáradtságot.

Tudod mi a jó szándék? Ha elfogadod, hogy a másik megkért, ne vegyél hülyeségeket.

2022. márc. 8. 08:49
 19/48 anonim ***** válasza:
90%
A jószándék az, ha megkérdezed mit vigyél..
2022. márc. 8. 09:10
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem az. Az a jószándék ha viszel valamit holott nem lenne kötelességed.

Megkérdezni szimplán muszáj, mert a sok turbóanyunak nem jó semmi.

Miért fáj 1x ráadni azt, ami nem tetszik? Miért kell megjegyzést tenni vagy pofát vágni hozzá? Miért??

2022. márc. 8. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!