Szoktatok úgy vásárolni a gyerkőcőknek,hogy egy számmal nagyobb ruhákat vesztek neki? Pl.:dzsekiből,pulcsiból...
Persze.
Én turizni szoktam, most pl. 50-80 forintért vettem olyan Next, George, stb. ruhát, ami jövőre lesz jó rá. Sajnáltam volna otthagyni.
Mindig 1 számmal nagyobbat veszek.
Bár mondjuk a leggins mindig problémás. Ami jó derékban az rövid hosszra, ami lábra jó az derékban bő 🤦♀️
A legnagyobb lányom (6.5 éves) deszka.
A középső (3.5 éves) szélesebb felsőtestű a legkisebb (8 hós) meg pufisonka. Ő mondjuk durván most 70 cm a pepco 80 ruhát hordja ami kényelmesen jó rá 😅
Nem, csak ha a mérethatáron van. Nyilván 98 centinél nem az éppen még jó 98-as dzsekit vettem meg, hanem már a 104-est, de pl: 94 centihez nem vettem volna meg a 104-est, amikor a 98-asban is volt tartalék.
Mondjuk erre a problémára jók a dupla méretezésű cuccok.
Persze kihagyhatatlan akció esetén természetesen veszek előre nagyobbat, de nem azért hogy akkor hordja, hanem majd ha belenőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!