2 évesnél nagyobb gyerekedre veszel/vettél még bodyt?
Februàrban lett 2 éves a kisfiam. Télen még szinte mindig volt rajta vagy atléta-body vagy rövid-hosszú ujjú body, attól függ hogy hogy öltöztettem fel.
De nyáron már tavaly sem ilyeneket hordott, hanem sima, klasszikus polót, és biztos vagyok benne hogy ez idén is így lesz. Azon gondolkoztam, hogy vajon kell-e vagy hasznos-e még ez a típusú ruhadarab, mivel szeptembertől mini csoportos ovis lesz. Addigra már biztosan bilizni is fog, legalábbis is próbàlkozni biztos (itt az oviban ebben a korosztályban még nem probléma ha nem teljesen szobatiszta, de nyilván el kell lassan indulni ezirányba). Ez nyáron reményeim szerint nem is lesz probléma, de kétlem, hogy szeptemberre kiforrott bilizős kisfiú legyen (bár ne legyen igazam), így a nehezen levehető ruha is csak hátráltatná, meg talán már nem is lenne annyira praktikus. Most még oké, de lehet hogy nagyobb méretet már nem vennék.
Nektek meddig hordtak bodyt a gyerekeitek?
Adok, igen.
Lányomra kicsivel tovább, mint 2,5 évig adtam. Akkor nőtte ki a 104-est, nagyobbat már nem vadásztam és jött a nyár is. Egyébként 3,5 évesen lett szobatiszta. Ha kaptam volna még rá, kapott volna.
Fiam most lett 2, most hordja a 98-asokat. Nyáron valószínűleg nem bodyzunk, de ha őszre még nem lesz szobatiszta és lesz méret, még biztos kap.
A lányom is ennyi idős. Én hűvös időben adok rá,nem szeretem, ha kivan a dereka. Nyáron sima kisruhában futkározott már tavaly is.
Múltkor a játszótéren volt egy hasonló korú kislány rövid kabátban. Állandóan kint volt a hasa 6 fokban, erős szélben. Már attól fáztam, ha ránéztem.
3 éves koráig hordott bodyt a lányom, de őróla úgy vettük le a pelust 3 év 4 hónaposan nappalra.. Picit el volt maradva, de behozta.
Éjszakára 4 éves koráig hordott bodyt és pelust is.
Addig vettem, amîg nem lett szobatiszta..
Januárban volt 2,5 decemberben szobatiszta lett.
A megmaradt bodykat éjjelre előfordul, hogy ráadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!