Tudnátok valamilyen oldalt ajánlani ahonnan nagyobb méretű gyermekruhat tudok venni? 104/110 pl: body, mert azt nagyobb méretben sehol nem találok
Hm, plusz elméletileg a scamp is gyárt, de ki van fosztva az oldal.
1-es, egyik gyerekem 3,5 évesen lett szobatiszta. Akkor ugyan már nem viselt body-t, de csak mert nem kaptam. Ő 2 évesen hordott 98/104-est.
Őszintén még most 5 évesen is szívesen adnék rá, ha kényelmesnek találná és lenne méret, mert folyton lecsúszik felcsúszik minden, mert olyan vékony (megkötők kikötődnek.. mstb.)
5, játszótéren még sose kellett pisilnie ;)
Egyébként felnőtt nőknek gyártanak body-t. Ki- és bekapcsolni pedig 2 évesen is tudta. De mindegy, mert 128-asban sose láttam még. ;)
6!
A felnőtt nő és az 5 éves kisgyerek között van pár aprócska különbség. Vagy szerinted nincs? 5 evésen pedig gondolom nem csak játszótérre jár a gyerek.
Szerintem is 104 a legnagyobb.
H&M-ben nézd meg, ott lehet, hogy kifogsz olyat, ami jó, elég nagy a méretezés.
92-es volt a legnagyobb, amit mi használtunk és úgy, hogy a kisfiam nappalra szobatiszta volt. Ki tudta patentolni!
Ez pont olyan, hogy az 5 éves kisfiam imád kezeslábasban aludni (és igen, van, hogy éjszaka kimegy pisilni, megoldja, egyedül) .. Sőt... nekem is van! :)
8!
Nekem is van kezeslabas pizsim. Azt feltételeztem, az 5 éves óvodába jar és ott nem lehet nagy öröm bodyval xarolni egy ekkorának. Dehat kinek mi tetszik.
Minket nem érint a body dolog, de tudom, hogy nem szólnak érte, kisfiamnak volt a csoporttársai között, aki hordott. Nem hátrálta semmiben, nem végezte lassabban a dolgát ez miatt, mert hozzászokott és rutinból csinálta.
Gondolom, ha macera lett volna, akkor hangot adnak miatta.. elég szigorúan vesznek dolgokat pl. öltözködésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!