Tudnátok valamilyen oldalt ajánlani ahonnan nagyobb méretű gyermekruhat tudok venni? 104/110 pl: body, mert azt nagyobb méretben sehol nem találok
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 11:10
11/18 anonim válasza:
Én lányomon csak addig volt body míg pelenkás volt kb 2,5 koráig.vegyél neki atlétátt +harisnya és nincs kint dereka .
12/18 anonim válasza:
Felnott nőként se vennék fel bodyt 😁 pont azért. Egyébként kérdező hosszabb atléta nem működik?
13/18 anonim válasza:
Vegyél inkább body hosszabbitó patentot.
14/18 anonim válasza:
"vegyél neki atlétátt +harisnya és nincs kint dereka"
A bodynak pont az a lényege, hogy 1 réteggel megold minden problémát, nem kell felesleges rétegeket ráaggatni.
Pl: harisnyát csak szoknyához, egyberuhához hord. Atléta pedig önmagában nem viselhető, póló alá sok.
15/18 anonim válasza:
14 mind anyák vagyunk, értjük. De ha NINCS már abban a méretben ami kene, akkor nincs 🤷🏼♀️ Nem arra akarja senki rábeszélni a kerdezot hogy egy 62-es méretű babára agasson egyebeket.
16/18 anonim válasza:
14 válaszoló egy ekkora gyerek már nem adunk bady mert nem baba,body babáknak való .
17/18 anonim válasza:
16, mekkora gyerek? Nincs kétéves a fiam és 104-es body-t hord és még fog is, amíg találok rá és/vagy szobatiszta nem lesz. Lányom 3 éves korig hordott.
18/18 anonim válasza:
Én innen rendeltem mert izgomozgo 5 evesemre éjszakára ezt adok még, így tuti nincs kint a dereka. Én szeretem rajtuk, biztonsagerzetet nyújt pl hideg időben autoutakra is ezt adom, így biztos nem csúszik fel a derekán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!