Tapasztalt anyucik! Mivel mossátok a babaruhákat?
Lassan itt lenne az ideje kimosnom a babaruhákat, elég nagy a kínálat mosószer-öblítő vonalon.
Ti milyen márkát használtok? Milyen illatút, ami esetleg tartós illat is?
Vasaljátok is? Ha igen, tesztek a vasalóba vasalófolyadékot? (pl coccolino)
Illetve előre bekészülnék folteltávolítóval, melyik szedi ki jobban a foltokat? Vanish vagy valami egyéb?
Ariel babyt használtam eddig, coccolino sensitive öblítővel, csak a textilpelusokat vasalom.
Az Ariel fogyóban, lovelát vettem legutóbb, mert az volt leárazva, még nem bontottam ki.
Köszönöm a válaszokat! Én is a lovelát nézegettem, illetve a chicco is szemet szúrt, jó az illata, de nem tudom tartós-e, vagy egyáltalán jó e ha tartós az illata?
A mosódió is jó ötlet lenne, de még sosem használtam, aztán ha nem jön be nem tudom mit csinálok vele 🙂 lehet veszek ilyet is, olyat is, aztán meglátjuk. Hajlok a természetes vonal felé is, de nagyon bátortalan vagyok
Köszönöm a válaszokat anyucik ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!