Tapasztalt anyucik! Mivel mossátok a babaruhákat?
Lassan itt lenne az ideje kimosnom a babaruhákat, elég nagy a kínálat mosószer-öblítő vonalon.
Ti milyen márkát használtok? Milyen illatút, ami esetleg tartós illat is?
Vasaljátok is? Ha igen, tesztek a vasalóba vasalófolyadékot? (pl coccolino)
Illetve előre bekészülnék folteltávolítóval, melyik szedi ki jobban a foltokat? Vanish vagy valami egyéb?
Chicco mosószer + chicco öblitő. + szaritogép.
Míg nem volt szaritogepunk addig vasaltam.
Tuti le leszek pontozva 😅
Én sima ariel mosógélt használok és lenor öblítőt. Azzal mostam a fiam ruháit át, sosem vasaltam. 2 éves, sosem volt problémája miatta.
Most 30hetes terhes vagyok, lassan újra állok neki átmosni, most sem fogok másképp eljárni
Én is sima Ariel mosógélt használtam. Vettem baby öblítő, de a sima is megfelelt volna, mert szerencsére nem volt érzékeny bőrű a babám.
+ én együtt mostam a saját ruháinkkal. Irodában dolgozunk, lakásban lakunk, nem zsírosak, olajosak, sárosak a mi ruháink sem.
Mosódara, mosódió, mosószóda, mikor mivel. Folttalanítani marhaepe szappannal szoktam. Öblíteni természetes alapú mosóparfümmel szoktam.
Nem azért kell kerülni a vegyszeres mosószereket, mert esetleg érzékeny rá a gyerek bőre és kipirosodik, hanem azért, mert ha nem érzékeny, akkor is szívja fel a bőre a kioldódó kemikáliákat a nap 24 órájában. Ami azért durva, na.
Még a saját ruháinkat se mossuk ilyesmikkel, mint Ariel meg Lenor, nemhogy a kicsiét.
Mososzer: persil vagy lovela (baby)
Oblito: silan vagy lenor baby
Vasalni ujszulott koraban vasaltam, most 2 honapos mar nem vasalok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!