Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tényleg jók voltak úgy a...

Tényleg jók voltak úgy a babaruhák, ahogy az meg van határozva?

Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok, hogy sok ruhán úgy szerepel, hogy 0-3m, 3-6m. Tényleg eddig jók voltak a ruhák a babára?
2021. ápr. 6. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem. A kisfiam elég vékony alkat így általában a bodyk tovább jók, mert lötyög rajta így ugye lefelé még nyúlik. 14 hónapos 82 cm és simán van meg 74-es ami jó rá.
2021. ápr. 6. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk 98-ig volt jó. Utána összevissza. 104es ruha majdhogynem kimaradt.

Arra pl. emlékszem, hogy 116,122,128 egyszerre volt, de rövidnadrágban ezzel egyidőben volt 110 méret is. Ezt hordta vegyesen 5 és 7 éves kora közt.

A fiam egyáltalán nem volt nádszál, de nadrágot olyan nehezen találtam neki, mind bő volt... ami határeset lett volna, hosszra extra rövid.

Most 134-est hord és 10 éves.

Én 160 cm vagyok, 48 kg és rendszeresen a Takkoban veszek farmert, 146ost vagy 152est. 😀

2021. ápr. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!