Újszülött baba ruhatára ennyiért drága?
50-es és 56-os méretben, méretenként:
- 5-5 db rövid és 5-5 db hosszú ujjú body
- 3-3 db lábas nadrág
- 2-2 db nadrág
Illetve emellé 56-os méretben még 2 db kisruha
H&M és Sinsay webshop-ból szállítási költséggel együtt összesen 38.000 Ft-ért
Persze tudom, emellett kell még sok más holmi is, csak egyelőre ezeket találtam, ami szimpi volt. Kislány lesz, első baba, nyáron fog születni. Szeretnénk neki minőségibb ruhákat venni semleges színekben, amit el tudunk majd rakni a kistesónak későbbre, ha pedig már nem kell, akkor el szeretném majd adni, ezért is szeretnék inkább minőségi ruhákat.
Szerintetek ez így reális ár?
Illetve nyári babának mi az, amiből érdemes még szülés előtt bevásárolni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Se sinsay-t, se H&M-et nem tudsz jó áron eladni (max ha Disney mintás).
Erre ne alapozd a vásárlásod.
Igazuk van az előttem szólóknak: a kisruha felesleges, vegyél rugdalózót vagy napozót.
50-ből max 1-2 darabot.
Nyári lányom van, főként napozó volt rajta az elején. Pamut rugdalózó kell, 1-2 vastagabb is, pamut kardigán, kiszokni estére esetleg.
Egyik gyerekem se született nagynak, de nem hordtak 50-és ruhát egyáltalán.
Nyári babám van, rövid bodykat hordott leginkább meg hosszút és főleg éjszakára rugit. Meg a napsütés miatt a levegőn kis vékony sapkát adtam rá.
Illetve a kórházból egy kapucnis pulcsiban vittük haza.
Nekem a legjobb tapasztalatom az f&f-es ruhákkal van.
Köszönöm a sok hasznos választ, ezek alapján újratervezem inkább a vásárlást 🙂
A kisruhát ismerősi körben kislányos anyukák ajánlották, mert annyira "cuki", de ezek szerint ez is felesleges most még, csak plusz költség lenne, de túl sok praktikusság nincs benne.
Használt ruhát nem szívesen vennék, bár tudom, hogy ez nem túl környezettudatos hozzáállás. Sok hirdetést megnéztem már rengeteg oldalon, turiba nyilván most a covid miatt nem mentem, de nekem az a tapasztalatom, hogy nem igazán lehet kapni semleges színű minta nélküli babaholmikat. Részben ezért veszek inkább újat, nem tehetek róla, viszolygok attól a sok Disney és egyéb mesefigurás mintás holmitól, na meg a sok rózsaszíntől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!