11 fok van, mit adtok ma kintre a gyerekre?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 13:32
1/5 anonim válasza:
14 hónapos. Harisnya, nadrág, sportcipő, body, vastagabb pulcsi, vékonyabb sapi és plüssösen bélelt tavaszi kabát.
2/5 anonim válasza:
Itt csak 2, de ha felmegy 11-re, előveszem újra az átmeneti softshell overálját, ami alá elég egy rövid ujjú body + egy hosszú ujjú póló, alulra leggings. Ez azért jó, mert nem ázik át a latyaktól.
Ha csak az oviba viszem a nagyért, akkor: farmer, body, hosszú póló, átmeneti kabát.
1,5 éves.
3/5 anonim válasza:
Leggings, csizma, hosszúujjú body, kispulóver, dzseki. Sapka. 2 éves.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, #2 főleg. Végül én is az átmeneti softshellt adtam rá.
2021. jan. 20. 14:07
5/5 anonim válasza:
Az enyém 3 éves lesz. Itt 15 fok van, süt a nap, pulcsit és térdnadrágot adtam rá, mivel mindig melege van. Tegnap 11 fok volt itt is, ugyanígy napsütés, hosszú farmert, rovidujjú pólót, alá atlétát, fölé pedig egy pufi mellényt adtam rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!