Nekem nem adták rá,nehogy elkeveredjen....48 órát voltunk bent,kibírtuk így is:)Azért vittem mert azt mondták lehet sajátban de ezek szerint változott a helyzet akkor...
2020. nov. 28. 15:01
2/11 anonim válasza:
Normál helyzetben nem lehetett, nehogy elkeveredjen. A lányom anno a kórházi ruhákban volt, teljesen jó volt arra a 3 napra.
De most a vírus miatt nem vitték el a babát fürdetni, meg külön vizsgálatokra, csak a haza menetel napján, így a fiamnak vittem ruhákat minden napra és azokban volt.
Születése után persze a kórházit adták rá először, de utána átöltöztettem.
2020. nov. 28. 15:14
3/11 anonim válasza:
Kérdezd meg a kórházat!
Mindkét gyerekemet ugyanott szültem 3 év eltéréssel.
Első csak kórháziban lehetett.
Másodiknál kérték, hogy vigyünk, mert épp bébibumm volt, nem volt elég ruhájuk.
2020. nov. 28. 15:19
4/11 anonim válasza:
Nekem sikerült, bár füllentettem érte. Az elsőszülöttemre azt a kezelhetetlen angolpólyát adták, amivel én nem tudtam mit kezdeni. A másodiknál megkérdeztem a vajúdás közben a fogadott szülésznőmtől, hogy ráadnák-e a csecsemősök azt a ruhát a kicsire, amit hoztam, mert kikezdte a bőrét a nagynak annó, amit kapott. Megkérdezte a csecsemőst, hogy: "ráadnátok ezt a ruhát a babára, mert az a fos kórházi kidörzsölte a nagytesónak a bőrét." Mondták, hogy persze és kész.
2020. nov. 28. 15:35
5/11 anonim válasza:
Kórház függő. Ahol én fogok szülni lehet, mert ott az anyukákkal vannak a babák. De az sem baj, ha vki nem visz, ad a kórház. De ha olyan az osztály, ahol elviszik a babákat, nem hinném hogy lehet. Amikor két éve szültem, akkor még így volt és mondták, hogy ne adjak rá még saját kesztyűt se, mert elkeveredik.
2020. nov. 28. 15:55
6/11 anonim válasza:
Kórházfüggő
Születés után adnak rá ottanit, utána kérés, hogy sajátban legyen nálunk
2020. nov. 28. 15:55
7/11 anonim válasza:
Külön kérték hogy vigyék sajátot. Bejöttek mikor császár után ébredeztem hogy hol a kisruha amit hoztam. Rámutattam a táskákra, a nővérke kiválasztott egy szettet a sokból amit vittem, és abba hozta be pár perc múlva. Kórházfüggő.
2020. nov. 28. 16:07
8/11 anonim válasza:
Nálunk is kérték, hogy vigyünk több kis ruhát, rögtön azt adták rá, a szuloszobaba már ezt is vinnem kellett.
2020. nov. 28. 16:16
9/11 anonim válasza:
Itt nálunk lehetett sajátban is ill kórháziban is. Lányom kórháziban volt, segítettek öltöztetni is, 2 szettet fogyasztott el, nekem így könnyebb volt.
Viszont most a covid miatt csak saját ruhában lehet.
Szerintem kérdezd meg az adott kórházban az a legegyszerűbb.
2020. nov. 28. 19:40
10/11 anonim válasza:
Ahol én szültem, nem lehetett. Ha baleset volt, és átöltöztettük, akkor is adtak inkább kórházit, mert este méréskor át is öltöztették őket (fürdetés nincs már), és ne keveredjen el a saját ruha. Csak hazavivős kell. Most is ez van, a vírus miatt még inkább, mert ők mindent fertőtlenítenek valami brutális eljárással. Amúgy ezt a 48 órát ki lehet bírni szerintem, az enyémre nagyon cukikat adtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!