Hónap végén szülök. Milyen ruhát vigyek be a picinek és mennyit? Minden nap át kell öltöztetni a kórházban? És a hazajövetel?
Nekünk is adtak ott ruhát.
Semmi képpen se gondolkodj szeptember végi babánál rövidújjuba. Még ha meleg is lesz, már nem lesz 30 fok(max 1-2 órát)és ugye az újszülötteket mindig plussz eggyel melegebben kell tartani.
Nekem elsö lányom szeptember végi és napsütés volt, meleg de volt rajta hosszújju body, kising, rugi és hálózsák, meg még takaró is.
Haza fele ugyan így jött.
Ha autóztok akkor van két nagyon praktikus dolog a hordozóhoz.
ez egy vékony takaró ami kimondottan hordozóba való, ez ha nincs nagyon hideg szuper.
ez pedig hordozóba való bundazsák hidegebb napokra.
nem kell nagyon felöltöztetni, csak bele teszed felhúzod a cipzárt és mehettek. szuper praktikus, mert a kiskapbátok, nagykabátok, overrálokat alig tudod becsatolni. elsö fél éve pont hidegben lesz neki, a legpraktikusabb. nekem elsö lányomnál nem volt. Második juliusi de nála már volt és imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!