Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell öltöztetni a...

Hogyan kell öltöztetni a szeptember végi babát?

Figyelt kérdés
badi+ rugdalozó elég?

2013. aug. 31. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én november közepén a kórházban rövid ujjú body-t és egy hosszú ujjú rugdalozót adok majd rá. Hazajövetelhez, hosszú ujjú bodyt és egy ujjatlan rugit, egy melegebb kardigánt és egy kezes lábas overált. Pont tegnap tettem fel én is ezt a kérdést. Szerintem bady és rugi elég a kórházban, valamint vigyetek egy vékonyabb és egy vastagabb takarót. Haza pedig szerintem egy body+ melegebb rugi+ melegebb kardigán elég, overál még nem kell. Vagy body és rugi vékonyabb + egy overálba beteszed.Nagyon függ, hogy milyen idő lesz mert ha meleg lesz szeptember végén akkor nyilván nem kell overál semmiképpen sem, ha pedig hideg, szeles akkor kellhet az overál. Szerintem az a jó megoldás ha valami vékonyabb átlagos ruhát választasz neki, és viszel vékonyabb és vastagabb takarót és azzal betakarod időjárástól függően. Persze az is lényeges, hogy hosszú sétához vagy autós ki-be szállós útra mentek.
2013. aug. 31. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én szept.28-ra vagyok kiírva. Plüssrugit hosszú ujjút + rövid ujjú badi tettem neki, egy termopulcsit és plüsssapit (kesztyűt a körmei miatt) + plüsstakarót. Ebben fogom hazahozni, ha jó idő lesz, a pulcsi nem kell.
2013. aug. 31. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!