Kinott babaruhakat mibe taroljatok? Nalam zacskoba vannak es a zacskok fekete zsakban ez nem teszi tonkre a ruhakat?
Jah
Amit végleg elteszek azt vákuumosan teszem bele
Én emagon vettem egyszer 30 darabot
Komolyan nem értem a lepontozását a válaszomnak. Nem a pontok érdekelnek, hanem az, hogy miért nem tartják jó ötletnek az emberek.
Mi nem tároljuk sehol a kinőtt gyerekruhákat, hanem odaadjuk azoknak az ismerősöknek, akiknek a gyerekének épp jó a méret. Aztán, ha még használható, akkor tovább adják. Nekünk 3 gyerekünk van, mi így csináltuk. Amikor jött a következő gyerek, akkor meg visszakaptunk másoktól babaruhákat.
Egy baba nagyon gyorsan kinövi a ruháit, minek tárolni azt a rengeteg összegyűlt ruhát?
"Aztán, ha még használható, akkor tovább adják. 3 gyerekünk van, mi így csináltuk. Amikor jött a következő gyerek, akkor meg visszakaptunk másoktól babaruhákat."
Mert nem logikus. Tovàbb adod, aztàn azt ôk is tovàbb adjàk, majd mikor neked újra kell körbe vissza vàrod?! Gondolom itt nem 4 body 3 rugiról van azèrt szó. Ha tudom, hogy 3 gyerekem lesz egyszerübb az elsô utàn eltenni nekik ès a harmadik utàn vègleg tovàbb adni.
Igen, csatlakozom az utolsóhoz.
Ha tovàbb adom ès ôk tovàbb adjàk, akkor ha èpp nem születik baba valakinèl akkor vegyem újra èn a baba ruhàkat 1-2 èv mulva?
Elteszem ôket inkàbb ès majd a masodik baba utàn fogom elajàndèkozni. De ha 1 szobàs lakàsról beszèlünk ott èrthetöbb mert nagyon kevès a hely.
Nem várom vissza. És nem is pont ugyanazokat a ruhákat. Mindenki azt ad, amit épp kinőtt a gyereke. Ha épp hiányzik valami, akkor megvesszük.
Nem is feltétlenül a pénzspórlás miatt csináljuk, simán megvehetnénk az összes szükséges ruhát.
Viszont pazarlásnak tartom azt, hogy egy-egy ruhát pár alkalommal használjunk és utána menjen a kukába. A gyerekek olyan gyorsan nőnek, hogy gyakran egy-egy szezonális ruhát hamarabb kinőnek, minthogy rá lehetne adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!