Kinott babaruhakat mibe taroljatok? Nalam zacskoba vannak es a zacskok fekete zsakban ez nem teszi tonkre a ruhakat?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 09:34
1/25 anonim válasza:
Pelenkás dobozokban. A zacskót nehezebb tárolni, a dobozt rendezettebbnek érzem. De valaki vákuum csomagolja.
2/25 anonim válasza:
Nekem is zacskókban és a zacskók egy óriási fekete szemetes zsákban. Miért tenné tönkre a ruhákat? Bennem ez fel se merült...
3/25 anonim válasza:
Igen, vàkuumban. Nekem ez vàlt be, rengeteg ruhàt elnyel ès ezeket egymàsra is tudom pakolni.
4/25 anonim válasza:
Off: hol veszitek a vákuum zsákot?
Nekem eddig mind kB 1-2 év után "felengedett" és utána már nem tudtam vissza vakuumozni.
5/25 anonim válasza:
Zacskóba tettem aztán dobozba, 2 év múlva mikor elővettem a második baba miatt egy csomó fehér ruha foltokban sárga volt...
Mostár csak simán (pelenkás) dobozba tettem őket
6/25 anonim válasza:
Vàkuum zsàkot a pepcoban veszem, ha kiveszek belôle valamit ujra kiszívom belôle a levegôt utàna semmi gond vele.
7/25 anonim válasza:
Vákuum zsákban, amiket műanyag dobozokban teszek.
#4 Jyskben vettem a zsákokat, 5 éve használom őket, egy tönkrement közülük, az lehet, hogy hibás volt vagy én rontottam el valamit.
8/25 anonim válasza:
Egyelőre IKEA macskás dobozban, de hamarosan itt lesz az ideje áttenni másba. A pelenkás doboz tetszik, az úgyis mindig van... 😀
9/25 anonim válasza:
A kinőtt gyerekruhákat mi leginkább olyan szülőknél tároljuk, ahol megfelelő méretű gyerek van.
10/25 anonim válasza:
Ikeában vettem dobozokat
Még az előző szériát.
Ebben vannak a már kinőttek
A még nagyok
És az eladásra szántak is
( 2 gyerek van külön neműek)
A szekrények tetején 3 doboz fér el pont. Rendezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!