Hol lehet fekete, vagy akármilyen sötét színű babaruhákat kapni?
Figyelt kérdés
Boltokban még ilyesmit sose láttam.2016. máj. 24. 21:14
2/6 anonim válasza:
na én pont kaptam egy csomó fekete body-t de mindet kidobtam mert olyan rossz ómen volt,rossz érzés lett volna ráadni.temetésre kell?szerintem ott is mindegy miben van a baba.tényleg nem nagyon árulnak ilyet babáknak.
3/6 anonim válasza:
Nekem hoztak babalátogatóba, áááá, de nem szerettem... kislányaink vannak, nem is tudtam mikor rájuk adni, nem is szeretem gyereken a sötétet...
4/6 anonim válasza:
Nézd csak, itt vannak sötétszürke, fekete bodyk, és kérhetsz rá egyedi mintát is!
5/6 anonim válasza:
H&M-ben én vettem már sötétszürkét, sötétkéket. Én szeretem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, most megnyugodtam hogy létezik ilyen...:)
Nekem a sötét színek tetszenek. Nem temetésre kell. Szerintem a fekete néz ki a legjobban babákon is.
2016. máj. 25. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!