Vennétek használt,de szép állapotú szandált vagy cipőt a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Picire gondolok,aki még csak most kezdett el járni.2020. szept. 7. 14:23
1/16 anonim válasza:
Igen. Nem ér 10ezret amit pár hónap alatt kinövi. 2-3 ezret viszont igen.
2/16 anonim válasza:
Én használtam vettem neki Liliputi puha talpú cipőt és szandált a járás tanuláshoz. Féláron volt az eredetihez képest szép állapotban. Annyira szétnyúztuk mindkettőt a nyáron, hogy ki is lyukadtak. (Főleg azért, mert még néha mászott bennük)
3/16 anonim válasza:
Persze. Én is épp keresnék de sehol nem találok puha talpút.
4/16 anonim válasza:
Igen, de csak 20as 21es méretig, amikor még nem járkálnak sokat benne. :)
5/16 anonim válasza:
Nem. Se neki, se magamnak nem veszek használt ruhát, vagy cipőt.
6/16 anonim válasza:
Na, elindult a lepontozás. Büszke vagyok rátok, anyukák! Csak így tovább! XD
7/16 anonim válasza:
Nem, főleg ilyenkor, mikor járni tanul. Később esetleg gumicsizmát vagy hócsizmát lehet hogy vennék használtan, de olyat, ami sokat van rajta, olyat biztosan nem. Cipőn nem érdemes spórolni szerintem.
8/16 anonim válasza:
7 Már miért lenne rajta sokat? Idebent zokni, játszón zokni. Max az utcán ha engedem sétálni adnám rá. És seperc alatt kinövi
9/16 anonim válasza:
Igen
Zömmel 1-2-alkalmas, vagy átnőtt cipőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!