Sinsay baba ruhák minősége?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Vettetek már a Sinsay-ból baba ruhát?
Milyen a minősége?
2020. máj. 24. 14:25
1/6 anonim válasza:
Èn is csak szemeztem eddig velük. A női ruhák változóak, van gyengèbb is. De pl.tavaly egy szuper lenvászon összeállítást vettem, ami jó minőségű volt.
Mivel szerintem nem drágák, èn szerintem próbából rendelek bodyt, majd kiderül.
2/6 anonim válasza:
Vettünk. Nagyon jó anyagúak, a hosszú ujjú body kicsit nyúlik is és jó puha. A rövid ujjú egyszerű pamut, kicsit vékonyabb anyagú, nem tágul. Sajnos nadrágokat nem találtam náluk, csak farmert, azt meg nem adok a gyerekre még.
3/6 anonim válasza:
2,5 évesemre vettem főleg melegítőnadrágokat. Teljesen meg vagyok elégedve. Szép színek, puha anyag. Bírja a szárítót és egy ekkora gyerek szélvész életvitelét is. A pici baba ruhák is nagyon tetszenek, de tesztelve majd csak nemsokára lesznek ha végre a Hugi is megérkezik. A bodyknak nem túl vastag az anyaga (mint pl f&f-nél) de nyárára tökéletes lesz.
4/6 anonim válasza:
Én rendeltem, de még most fog születni a pici. Ránézésre, fogásra nem rosszak, majd használatnál kiderül. De hamar kinövik a pici méretet, addig csak kitart.
5/6 anonim válasza:
Én ugyan nem babaruhát hanem nagyobb kislányruhát vetem ott de semmi baj se melegitö nadrággal se ruhával.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Veszek egy-két dolgot és meglátjuk. :)
2020. máj. 24. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!