Kinek meddig voltak jok az 56-os ruhák?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el vasalni a babaruhakat, de némelyik annyira picinek tűnik, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy ezek jok lesznek a babamra :D aztan utana olvastam, es azt irtak sok helyen, hogy 1 2 hétig voltak jok az 56 osak. Ez igaz? Nekem kb 90%ban azok vannak, illetve tök sok különbség van meretben pl a h&m es es tescos 56 osak között. Van hogy a h&m-es 10 centivel hosszabb.
2020. ápr. 2. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amelyik 55 cm-rel született, arra három hétig volt jó (de pocakban, combban a HM néha szűknek bizonyult:), hiába volt jó hosszban), a másik 57 cm-esként meg már nem is fért bele a tesó által kinyújtott 56-osokba sem, mert ő meg mindig vékony volt és hosszú.
2020. ápr. 4. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen ez az, én se vettem egy kisebbet se, mert mindenki azt mondta nem kell. Erre a 49 centis 2420 grammos lányomon minden lógott, nem volt egy rávaló darabom :(

Az 56os is lógott rajta, vennem kellett volna 50-eseket is. Engem zavart hogy mindenben elveszik és lóg rajta.

2020. ápr. 5. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Kb 6 hétig. Pedig a fiam 57 centivel született. Lányom 55-tel. (Kórházban a hajlamokat is belemérik. Először mindig a rugikat nőtték ki, a bodyk tovább birták. De valóban a méretetezés sem egyforma mindig.
2020. ápr. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!