Milyen ruhak kellenek egy ujszulottnek?
A babakelengyet illetoen ebben az egyben vagyok teljesen elveszve. Juliusi baba lesz. Hany body es rugdalozo? Kell neki vennem mar ilyen polo-kisgatyo szettet is? Ujjatlant kint adhatok ra? Vagy attol fuggetlenul hogy nyari baba, meg nem szabad annyira nekivetkozetni kint se? Aaa teljesen tanacstalan vagyok😅
Szoval
Mibol mennyi egy nyari gyereknek
Es mikor(alvas,kint,bent stb) mit adhatok ra?
Koszonom
Body, rugi. Ha azt akarod,hogy kényelmes legyen neki.
Ha divatolnál,akkor póló, kisnadrág.
Szia! Nekem augusztus végi babám lesz. Sajnos éles tapasztalatot nem tudok veled megosztani. Anyósom mondta azt nekem, hogy kintre azért a kis karja is takarva legyen. Így én hazahozósnak egy hosszú bodyt és egy rövidújjú rugit készítettem.
Ami tuti kelleni fog 56osban:
- body (rövid, hosszú)
- rugdalózó (én ebből csak rövidet vennék nyárra)
- sapka
Ezek mellé vehetsz még kis kesztyűt esetleg. Takarónak sztem melegben elég egy tetra. Remélem tudtam segíteni, habár mint mondtam tapasztalatom még sajnos nincs.
Boldog babavárást!
Body
Rugi vagy talpas nadrág
Legyen rövid és hosszú is
Ha nagyon meleg van úgysem viszed ki..( kocsi is melegíti)
Benn viszont ha nincs klíma kellhet a rövid.
Alváshoz a hosszúujjas hálózsákhoz adtam pólót, ha ronlott az idő.
Júliusi baba
15 fok volt napközben tavaly akkor
Majd 38 lett
Hosszu ujju body 3 db
Rovidujju/ ujjatlanbody 3 db
Hosszu ujju rugdalozo 3 db
Hosszu gatyo 3 db
Polo 3 db
Sapesz 2-3 db
Rovidgatyo 2 db
Ujatlan napozo 2 db
Hazahozni rugdalozoban gondoltam
Aludni rovidujju body+halozsak
Amugy otthon body +kisgatyo vagy rovidujju rugi
Kintre sztem napozo v rovid cuccok +viszek egy vekony takarot nem akrom megsutni szegenyt
Ez kb jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!