Járt valaki úgy, hogy kicsi lett a ruha?
Figyelt kérdés
56os ruhákat pakoltam a kórházba, mi van, ha nagyon nagy baba lesz? Járt így valaki?2020. jan. 26. 18:18
11/14 anonim válasza:
Második kislányom majdnem 4,5 kilóval és 59 centivel született. A kórházban adtak ruhákat, de 1x-2x nagyobbakat kellett kérnem. De egyebkent szerencsém volt, mert akárhányszor mentem ruhát venni neki, csak 62-es méretek voltak, így nem vettem feleslegesen kis méretet. :D
12/14 anonim válasza:
8
Ez nem semmi
Nekem1 évesen hordott 68-asat a lányom...
52 cm hosszabvolt.. 2-3 hétig az 56-os is nagy volt..
13/14 anonim válasza:
én lányom 47cm és 3340gr volt, az 56os lógott rajta, kb 2 hónapos koráig 50est hordott, sőt ami nem rugi, abból tovább is jók voltak az 50esek... én egy db-ot nem vettem ilyen kicsit, elképzelni nem tudtam, hogy ilyen picike lesz (oké, csecsemő se volt soha előtte a kezemben :D ), szóval anyám kiadta az ukázt mindenkinek, aki rákérdezett, hogy mit hozzon ajándékba, 50-es ruhát.. :D
Nálatok amúgy saját ruhában vannak a kórházban, vagy csak haza kell abban vinni? Ha utóbbi, akkor a férjed még mindig tud bevinni nagyobbat.
14/14 anonim válasza:
54 cm-el született a kisfiunk, szóval az 56-os ruhákat talán az első 2-3 hétben hordta, onnantól a nagyobb kellett. Viszont mi vettünk eleve nagyobb ruhákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!