Miért van szinte minden gyerekruha tele giccses / ízléstelen / csúnya Disney mintával? Miért nem öltöztetik a szülők ízléses ruhákba a gyerekeiket?
Szinte úgy kell "vadászni" a lányom ruháit, hogy egyszerűen, de ízlésesen fel tudjam öltöztetni.
Komolyan már néha "bántja a szemem" a sok Jégvarázs, Verdák, Minnie/Mickey stb. minta a ruhákon. Az utcán, óvodában, iskolában, mindenhol ilyeneket lehet látni.
Hogy szeretnének így jó ízlést, kifinomultságot tanítani a szülők a gyerekeiknek?
"Hogy szeretnének így jó ízlést, kifinomultságot tanítani a szülők a gyerekeiknek?"
Nem értem az összefüggést. Egy Disney felső farmerral sokkal kifinomultabb és ízlésesebb, mint mondjuk egy egyszínű narancssárga felső piros nadrággal.
Abban egyetértek, hogy vannak túl giccses ruhák (nem csak gyerek) de szerintem most sokkal szebb ruhákat lehet kapni és nagyobb a választék, mint 25-30 évvel ezelőtt.
És mivel gyerekek, fekete kosztümben mégsem járhatnak oviba. Arra meg, hogy leegye vagy összepiszkolja, sokszor mindegy.
Én igyekszem mindig passzoló öltözékben oviba vinni. Aztán leeszi a felsőjét, amit lecserél a tartalék ruhájára és máris pöttyös póló, csikos naci van rajta. Csak figyeld meg, hogy reggel sok gyerek tiptop, délután szedetedett.😂
Szoktam látni ilyet is, de sok más mintájú ruha is van.
Egyébként meg ha ez tetszik a szülőnek, miért ne. Később még a gyerek is beleszól majd, mit szeretne.
Nekünk se voltak eddig Disney mintás cuccai k. 1 mickey egereset kaptunk, talán 1x volt rajta és kinőtte. Nekem mickey kifejezetten nem tetszik, sokszor olyan kis gagyik a mintái.
Amúgy én ezt a nagy jégvarázs mániát nem értem évek óta. Jó, aranyos mese, de igazából van ezer jobb, semmi extra. Se a történet, se a szereplők
Utolsó, szerintem a kérdezőnek nem feltétlenül a Disneyven van baja, hanem épp ahogy mondod, van baglyos, nyulas, pillangós, pingvinek, oroszlános, macis, minden féle mintás, de egyszerű, letisztult darabok alig. Olyan, ami nem rikító rózsaszín nagy sünivel vagy csillámos egyszarvúval.
Gondolom, ilyesmi, könnyen kombinálható, egyszínű darabokra gondol:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!