110-es gyerek ruha valódi mérete? (bővebben)
Figyelt kérdés
Anyukák!
Valaki le tudna nekem mérni egy VALÓS 110-es méretű farmert és h.újjú pólót (nem pulcsi)?
Én nem vagyok tisztában a méretezéssel, de 110-es ruha kell az tuti, viszont mértem farmernél 55 cm hosszt és 64-et, azért ~10 cm elég jelentősen eltér.
Valaki, ha megtenné esetleg... nagyon megköszönném!
2019. dec. 26. 19:42
1/4 anonim válasza:
Tényleg ekkora eltérés van egy méreten belül. A gyerekem 105cm körül van, hord 98, 104 és 110es ruhát is. (Bocs, centi nincs kéznél.)
2/4 anonim válasza:
Nálunk is, 83 cm és van 80-as, 86-os és 92-es ruhája is jelenleg. Én már semmin sem csodálkozom.
3/4 anonim válasza:
Ha nem tudod rápróbálni, illetve nincs olyan ruha amiről tudni való, hogy jó és pontos méretet vehetnél róla (én rendelni szoktam így) akkor inkább nagyobbat vegyél, egyszer majd belenő.
4/4 anonim válasza:
Lányom hord 134 nadrágot meg 140 ,sőt olyat is amelyik 2 méretezésü.134-140 ,pólók viszont mind 140 méretezésüek 138 cm lányomra.én ezen nem akadok már fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!