Hosszú vagy rövid ujjú téli hátizsákot vennétek? Ismeritek a Cseppke márkát?
Kisfiam 9 hónapos. Most egy közepesen vastag, de igazából inkább vékonyabb/őszi hálózsákban alszik. Az alá egy atlétás bodyt és egy rugdalozót adok neki.
Nem tudom melyik a praktikusabb, hosszú ujjú vagy a klasszikus. Illetve már feláll. (Ebben a zsákszerűben is simán) szóval azt sem tudom hogy inkább zsákos fazont vagy sima nadrágosat válasszak?!
A márka tetszik, jónak tűnik. Ha van tapasztalatotok vele írjatok.
Átlagos hosszúságú baba, 80-as méretre gondoltam.
Igen tőlük rendelünk mindig. Ha már feláll és úgy is hálózsákot veszel, szerintem jobb a tipegős bár értelmet főleg akkor nyer, ha már nem rácsos ágyban alszik. Persze első gyerek kicsoszogott a normál hálózsákban is, csak épp a patent szakadt ki a válláról a hálózsáknak. Ezután lett a cseppke tipegő hálózsák.
Ja, én ujjatlant vettem/rendeltem mindig de panel, ha teljesen le van csavarva a radiátor is 24 fok van télen. Nem elég hogy ujjatlan, én a 1,5-es (állítólag nyári de azért nyárra meleg..) hálózsákot szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!